FIFA20-Cupen: MIDDAGEN SOM BLE UTSATT!

Slik gikk gruppespillet dag 1!

75* av 76 gruppespillkamper ble fullført. Kun ett oppgjør står uregistrert, siste kampen mellom to lag i en kamp som ikke vil avgjøre utfallet av sluttspillet. 69 kamper endte med en vinner, mens i seks oppgjør delte spillerne poeng.

Aldersforskjellen i gruppespillet var 46 år (12-58), mens i 8-delsfinalen er aldersforskjellen kun åtte år (13-21).

Største seier stod Jakob (piraya1919) for, med hele 16-0! Vi håper motstanderen fikk masse påskegodteri og kommer tilbake sterkere ved neste anledning.

Tre ekstra kamper – og sen middag
*78 kamper ble spilt totalt. Vennene Benjamin (kazaroho) og Sebastian (sebbalo07) havnet i samme gruppe i vårt uoffisielle Nesodden-mesterskap i FIFA, men endte opp med like mange poeng, samme målforskjell og likt resultat i innbyrdes oppgjør (1-1). Dermed måtte de ut i en «best av tre»-konkurranse:

Første kamp vant Benjamin 4-1 og i påfølgende oppgjør vant Sebastian 3-1. I siste og avgjørende kamp trakk Benjamin det lengste strået og vant 3-1. Dermed var det han som stakk av med plassen i sluttspillet mellom de to kompisene. To timer etter at gruppespillet skulle vært ferdig kunne de endelig spise middag!

A-lagets beste FIFA-spiller
I A-lagsduellen skulle Casper de Capua trekke det lengste strået i forhold til Jakob Bjøndal. Casper (Enga99) åpnet med tap, men med to seire på de to påfølgende kampene sikret han seg andreplass i sin gruppe (Gruppe C) og tok dermed en plass i sluttspillet.

For Jakob sin del ble det to tap, en uavgjort og en seier. Med fire poeng ble det kun fjerdeplass i gruppa (Gruppe D) og ingen avansement. Dermed kan Casper de Capua allerede krone seg som A-lagets beste FIFA-spiller!

Oppsettet av sluttspillet ligger på forsiden av vår hjemmeside:
nesoddenfotball.no

Publisert
Kategorisert som FIFA