Ny Sportslig administrativ leder

Frederik Lund Vang (46) tiltrer som sportslig administrativ leder i Nesodden IF Fotball fra 1. desember 2020. Han kommer fra stillingen som eiendomsmegler i Krogsveen.

– For meg har det vært en drøm å jobbe heltid med noe jeg er lidenskapelig opptatt av. Jeg har trivdes godt i jobben som eiendomsmegler, men å kunne jobbe hundre prosent for barn og ungdom i fotballen på Nesodden, er rett og slett utrolig givende, forteller vår nye leder.

Lund Vang har blant annet tidligere erfaring som leder for barnefotballen i Nesodden, samt mangeårig trener for forskjellige lag opp gjennom årene.

– Jeg er veldig motivert og gleder meg vanvittig mye til å ta fatt på denne oppgaven. Fotballen på Nesodden har stått mitt hjerte nær i alle år. Som administrativ leder blir en av hovedoppgavene å følge opp det daglige livet i klubben, i tillegg til å jobbe tett inn mot trenere som bidrar til at Nesodden Fotball skal være et sted hvor man trives uansett ambisjonsnivå. Mitt mål og ambisjon er å gjøre klubben til et enda bedre sted å være for både trenere og spillere.

Pål Breen fortsetter som valgt styreleder i Nesodden IF Fotball, mens Arild Andreassen er daglig leder i Nesodden IF.

– Frederik er en drivende dyktig ildsjel som har vært lidenskapelig opptatt av Nesodden i mange, mange år. At en så ressurssterk person har valgt å takke ja til å jobbe for oss, anser vi som et varp for Nesodden fotball, sier Pål Breen.

Publisert
Kategorisert som Nyheter