Takk til Trond Halvorsen for et langt og godt bidrag

Trond Halvorsen og Nesodden IF Fotball forlenger ikke avtalen som jentefotball – koordinator i klubben.

Vi ønsker å benytte anledning til å takke Trond Halvorsen for et langt og godt engasjement for fotballen på Nesodden. Trond har de siste 15 årene hatt en rekke roller i klubben. Spesielt ønsker vi å bemerke den fantastiske innsatsen han har lagt ned rundt jentefotballen de siste 6 årene.  Trond har vært en helt sentral bidragsyter til at jentefotballen på Nesodden igjen opplever vekst og økende rekrutering. Det er klubben, og mange på Nesodden svært takknemlige for.


Vi ønsker Trond masse lykke til videre, og håper våre veier krysses igjen.


Klubben arbeider nå aktivt med å fylle hullet Trond etterlater seg.

Publisert
Kategorisert som Nyheter