Ruben Tollefsen forlater Nesodden IF Fotball

Ved utgangen av året og kontraktsperioden forlater A-lagstrener Ruben Tollefsen klubben.

Ruben har vært i klubben i mange år, både som spiller og trener. Ruben startet sin trenerkarriere i klubben som trener for Gutter 2001 i år 2016.  Allerede i sin første sesong ledet Ruben 2001 årgangen til seier til Skadevi Cup. I 2017 ledet han den samme 2001 årgangen til seier på Hamer Cup.

Rubens engasjement og lidenskap for trenervirket førte til at Ruben raskt ble innlemmet i trenerteamet rundt menn senior A og Juniorlaget i klubben.  I forkant av 2019 sesongen ble Ruben presentert som trener for A-laget. Gjennom 2019-sesongen imponerte a-laget mange med en ny giv, og til tider gnistrende underholdende fotball. Ved fullspilt sesong og fasit i hånd stod laget med 15 seiere, 2 uavgjort og 2 tap. Det holdt til å seier i avdelingen og muligheten til å spille om opprykk.  En fantastisk prestasjon, som Ruben i samarbeid med Truls Karoliussen og spillergruppen hadde all mulig grunn til å være stolte av, uavhengig av om opprykket glapp i en noe uheldig kvalifisering.

Vi var svært fornøyde med at Ruben ønsket å fortsette trenerkarrieren sin i Nesodden inn i 2020. Dessverre ble året preget av pandemi og avlyst serie for seniorene.  Ruben har likefult opprettholdt trykket runde Juniorlaget som etter sommeren fikk gjenoppta sin sesong. Med en stamme bestående av spillere Ruben har trent i flere år ble dette et nok en veldig gledelig sesong, med seier i 2. divisjon avdeling 3. med påfølgende opprykk til 1. divisjon i 2020.    


Ruben har gjennom sin trenergjerning i klubben hatt et tett samarbeid med Truls Karoliussen som ønsker å takke Ruben for et fantastisk godt samarbeid over flere år.
Klubben er svært takknemlige for Rubens bidrag som trener i klubben, og ønsker han lykke til på veien videre i trenerkarrieren.