Jan Vidar Syvertsen ny juniortrener

Nok en gammel Nesoddkjenning vender tilbake til klubben.  Jan Vidar Syvertsen tiltrer som hovedtrener for Gutter 19-1.

Det er med stor glede vi har klart å få Jan Vidar tilbake som trener i Nesodden IF.  Jan Vidar har i likhet med nyansatte A-lagstrener Lars Richard Bache lang fartstid i fotballen på Nesodden som spiller og senere trener.  

Forrige gang Jan Vidar var i klubben var tilbake i 2014, da han innledet sesongen som Junior-trener, og avsluttet sesongen som A-lagstrener. En sesong hvor laget berget plassen i 3. divisjon i sesongens siste kamper.

Jan Vidar utrykker stor glede for å være tilbake i fotballmiljøet på Nesodden, noe som har vært veldig savnet.

«Jeg først og fremst veldig spent, og gleder meg veldig til å komme ordentlig i gang på nyåret. Jeg fulgt med og blitt kjent med gutta den siste måneden, og syntes vi har bra å jobbe med»  Sier Syvertsen om sin nye rolle.  

Juniorlaget Jan Vidar nå skal trene er for første gang på mange år tilbake i 1.divisjon, som byr på nye sportslige utfordringer. 

«Veldig spennende å ha ansvaret for Junior-laget som endelig er tilbake i 1. divisjon, hvor jeg håper og tror vi skal kunne bygge et lag som biter fra seg» fortsetter han.

For Jan Vidar sin del betyr returen til Nesodden IF Fotball at han også oftere kan få servert nytraktet kaffe og spøke med far, Vidar Syvertsen, mangeårig bidragsyter rundt klubbens A-lag

Vi gleder oss stort over å Jan Vidar tilbake i klubben.