NYHETER:

Lag 2 og lag 3 spiller på følgende baner når sesongen er i gang:

14-2       hjemmebane Nesoddbanen 11er, reservebane Berger stadion

14-3       hjemmebane Nesoddbanen 11er, reservebane Berger KGB

Referat fra innecupen i Moss litt lengre ned.

 

Treningstider TG 2:

Berger KGB

Mandager 19 00 – 20 30

Tirsdager 17 30 – 19 00

Torsdager 16 00 – 17 30

NB! Meld fra på SPOND om du kommer eller IKKE kommer.

 

KAMPREFERATER:

 

2.

Nesodden stilte med to jevne breddelag i Mossehallen lørdag hvor de begge spilte tre innledende kamper. Dessverre ble det tap i alle kampene, men innsatsen var uansett upåklagelig.

Nesodden 3 startet første kamp mot Lervik Grønn kl 0800 om morgenen, og det var kanskje i tidligste laget for både spillere og lagledere:-) Samtidig tok det litt tid å venne seg til både 5er fotball og underlaget. Med 15 minutters kamper blir det også høyt tempo og intensivt. Etter 4 raske baklengs ble det en mer velspilt og jevnere batalje utover i kampen. Til slutt ble det likevel 1-9 tap, hvor Lukas pyntet på resultatet.I kamp nummer to fikk laget en bedre start og spilte relativt jevnt mot MFK 2 Svart, selv om det også her rant på mot slutten. Også denne kampen endte 1-9. Her var det Alfred som scoret trøstemålet.I siste kamp møtte Nesodden Sprint Jeløy Blå,  sannsynligvis et førstelag. Motstanden ble i overkant, og her måtte de bryne seg på sterk fysikk, høyt tempo og hurtige pasninger. Det endte til slutt 0-11 og de fleste spillerne var nok fornøyd med at kampen var over når dommeren blåste.

Spillerne gjorde uansett sitt beste, og mye god læring var det også som man kan ta med seg hjem til treningsfeltet.

Nesodden 4 startet første kamp mot Lervik Hvit. Her ble det 1-4 tap selv om kampen var jevnspilt. Laget leverte tidvis godt spill men skjøt for lite. En del enkle pasningsfeil ble det også. Emil sto for dagens keeper-prestasjon med trippelredning på tre klare 100% sjanser!!I kamp to møtte laget EBK 1, og dette var lagets beste kamp med solid innsats, saftige taklinger og to fine mål av Kasper og Simen. Laget på andre siden besto sto sett av spillere på 1.80 cm eller høyere, men Nesodden gikk til kamp med stort pågangsmot og høy lagmoral. Noen av spillerne lurte på om de hadde vært med på ishockey-kamp og flere var både gule og blå etter en runddans eller to i vantet! Kampen endte til slutt 2-6.I siste kamp skulle Nesodden møte et hjemmelag, MFK Nero, som ledet puljen og så langt ikke hadde sluppet inn et eneste mål og som selv hadde scoret 19 mål på to kamper.  Det ble relativt rått parti, hvor motstanderlaget overkjørte våre gutter fra start til slutt. De var teknisk utrolig gode, satte høyt press på ballfører og styrte det meste av det som skjedde ute på banen. Kasper pyntet på resultatet som til slutt endte 1-10.

-Finn Aagaard-

1.

Vår første 11er kamp på hel og full bane!

Borte mot Drøbak/Frogn søndag 29.01  kl 1600.

Etter litt bomkjøring av noen var endelig disse spillerne klare til kamp: Emil ,Erlend, Eirik R W, Magnus N, Stephen, Gaute, Nickolay, Johannes G K, Lucas, Awer, Simen K, Christian A, Martin M T, Mathias og Kasper R H. 

Spenningen var stor, spesielt blant de voksne, ville guttene greie overgangen til 11er fotball? Vi startet med en 4-2-3-1 formasjon, takket være Fifa 17 forstod alle spillerne hva dette betydde. Hovedfokuset var å bli kjent med det å spille på stor bane, i tillegg at alle skulle tørre å holde på ballen til en hadde noen å spille til.

Dette greide de tilgangs! I første omgang var guttene meget gode: Vant ballene på midten, spilte raskt i lengderetning, gode løp og pasninger! Da dommeren blåste til pause ledet vi 4-0 etter tre skåringer av Awer og ett av Kasper R H.

Kampen endret totalt karakter i 2. omgang. Vi gikk opp til 5-0 da Eirik R W puttet, men da var det også slutt! Vi begynte nå å bli slitne og greide verken å følge løp eller å gå på løp. I tillegg traff vi heller ikke på pasningene. Sluttresultat tap 6-5.

Likevel er vi meget fornøyde, vi viste at vi behersker 11er og full bane. Vi trenger mer utholdenhet i kamp.

Dette lover bra!

Bjørnar