Informasjon FIFA-CUP 2020

Praktisk informasjon

Hvor finner jeg gruppen jeg skal spille i?
Gruppene vil bli lagt ut på hjemmesiden under fanen FIFA20NM. Blir det mange deltakere må du dessverre lete etter ditt brukernavn. Gruppene publiseres ca. kl. 19 fredag 10. april.

Hvordan spille kamper?
Den som er oppsatt på hjemmekamp inviterer motstander til kamp. Spilleren du møter er registrert med sin PSN-ID. For å kunne spille kamper må du legge til din mostander som venn for å kunne invitere til kamp. Det anbefales å laste ned appen PlayStation Messages. Da får man melding når motstander tar kontakt.

Hvordan invitere motstander?
Gå til «Online» på FIFA –> «Vennskapskamper» –> «Ny vennskapsesong» –> inviter motstanderen din.

Hvem skal jeg spille mot i gruppespillet, og når?
Det blir lagt ut et kampoppsett for gruppespillet der du fant din gruppe på hjemmesiden. Merk at kamptidspunktet for kampene dine har samme tid som alle andre på vårt kampoppsett. Du skal avtale med din motstander om når kampen deres skal spilles, men innen kl. 18 lørdag skal alle dine gruppekamper være ferdigspilt, og samtlige kampresultater skal være meldt inn.

Registrering av resultat:
Spilleren med hjemmekamp skal sende inn resultatet av kampen. Resultatet registreres ved å ta bilde av skjermen, hvor din og din motstanders PSN-ID må komme tydelig fram, samt resultat. Bildet sendes umiddelbart etter kampslutt til resultat@nesoddenfotball.no, MERK emnefeltet med navnet på gruppen du spiller i, og din PSN-ID (ved sluttspill merkes emnefeltet med hvilken sluttspillfinale det gjelder, og din PSN-ID)

Spillinnstillinger:
Modus: Online treningskamp (IKKE FIFA Ultimate Team)
Omgang: 6 minutter
Hastighet: Normal
Vanskelighetsgrad: Verdensklasse

Spilleregler:
– Alle lag (inkludert landslag) er tillatt
– Spilleren med hjemmekamp på kampoppsettet inviterer til kamp
– Spilleren med hjemmekamp skal sende inn resultatet av kampen. Resultatet registreres ved å ta bilde av skjermen, hvor din og din motstanders PSN-ID må komme tydelig fram, samt resultat. Bildet sendes umiddelbart etter kampslutt til resultat@nesoddenfotball.no, MERK emnefeltet med navnet på gruppen du spiller i (ved sluttspill merkes emnefeltet med hvilken sluttspillfinale det er)
– Hvis en spiller mister forbindelse under kampen, går seieren til motstanderen som da får 3-0-seier. Det er viktig at det blir tatt bilde av at forbindelsen ble brutt, som bevis for hvem som skal ha seieren av kampen. Skulle forbindelsen brytes før kampen er satt igang, er det FairPlay å gjøre et nytt forsøk.
– Hvem som går videre til sluttspill avgjøres på poeng (1), målforskjell (2) og sist innbyrdes oppgjør (3). Skulle det fremdeles være likt, ber vi dere om å ha en ny innbyrdes kamp for å avgjøre hvem som går videre.
– Ved uavgjort i sluttspill blir det omkamp(er) til en vinner. I disse kampene skal man kun melde hvem som vant, ikke resultat! Vinneren får 1-0 som resultat.
– Vis FairPlay, spill ferdig kampen og bekreft resultatet i etterkant med bilde (hvor begges PSN-ID og vinner må komme tydelig fram) til resultat@nesoddenfotball.no!