Jentedagen

 Nesodden IF Fotballakademi

telenorxtralogo

Inviterer alle jenter

til

Jentedag på akademiet

 

I tråd med klubbens satsning på jentefotballen vil vi nå starte opp et eget tilbud for jenter på Telenor Xtra. Tilbudet følger Telenor Xtras retningslinjer og opplegg, men vil omfatte egen jentegruppe(r) på mandager. Tilbudet gis til jenter født 2002, 2003, 2004, 2005 og 2006 som ønsker å spille mer fotball og få et kvalitativt tilbud etter skoletid.

Vi ønsker med dette å gi et godt tilbud Nesoddens fotballspillende jenter og bidra til å skape et bedre og tettere miljø blant jentene, også på tvers av årganger og lag samt en enda bedre utvikling av jentenes fotballferdigheter.
Det legges opp til egne treningsgrupper for jentene på mandager, men alle jenter er selvfølgelig hjertelig velkommen til å delta flere eller andre dager også. Så langt det lar seg gjøre vil vi forsøke å legge opp til egne treningsgrupper for jentene alle dager det er mange nok jenter påmeldt til at det er hensiktsmessig.
Ved spørsmål om jentedag eller tilbudet generelt send oss en e-post til akademi@nesoddenfotball.no. Påmelding kan gjøres via klubbens hjemmeside her.

nfftelenortxtralogo

Legg igjen en kommentar