Om keeperakademiet

I Nesodden IF Fotball har vi alt for få keepere idag. En stor grunn til det er at det aldri blitt gitt tilbud om spesifikk keepertrening for dem som har hatt lyst til å stå i mål! Dette har vi nå gjort noe med gjennom å starte opp en rekke tiltak som skal bli flere…

Keeperakademiet 14-19 år

Regelmessig keepertrening i regi av tidligere keepertrener på WANG Toppidrett Moss, nåvarande assistent trener på A-laget og tidligere keeper Marcus Walfridson hver fredag. I tillegg en økt sammen med G16 trener Simen Mathisen på søndager med mer relasjonell trening. Noen lag har og trenere med keeperkompetanse og får ytterligere oppfølging – her trenger vi flere!

Oppstart keepertrening høst i uke 32 – i tillegg til evt avtalte ekstra økter

Keeperakademiet 11-13 år

Regelmessig keepertrening i regi av A-lags keeper Mattias Møller hver fredag. Dette har vist seg være en stor suksess med rundt 10 keepere innom på trening! Mattias er godt skolert og tar med seg erfaringene fra WANG Toppidrett Oslo og A-lags spill i 2. og 3. divisjon. Vi ser på mulighetene å utøke dette tilbudet ytterligere til høsten.

Oppstart keepertrening høst i uke 32

For de yngste

Her ønsker vi å øke fokuset på keepertilpasset trening slik at vi kan få flere som etterhvert ser at det å stå i mål er verdens kuleste ting! Gjennom å utdanne våre trenere i barnefotballen til å kunne noen enkle øvelser, gjennomføre økter med keeperelementer og ikke minst det å regelmessig la alle prøve seg i mål både på trening og i kamp – da er vi langt på vei til å skape flere keepere!

Utdanning av keepertrenere

Det er et stort skrik etter keepertrenere i Nesodden IF Fotball. På vårsesongen gjennomførte vi et utøket Keepertrener kurs i samband med en A-lagskamp der alle trenere, lagledere og foresatte som hadde lyst blev invitert. Vi håper at slike tiltak kan gjøre det mer interessant for flere å hjelpe til med å skape fremtidens keepere på Nesodden!

Hvis du brenner for keepere og har lyst til å hjelpe til på den ene eller andre måten – send en e-post til akademi [at] nesoddenfotball.no idag!

Legg igjen en kommentar