Nesodden Fotball morgenekstra er et ekstratilbud for spillere i aldersgruppene 13-16. Tilbudet er ment for læringsorienterte spillere som ønsker å utvikle fotballtekniske ferdigheter og ballspillrelaterte fysiske ferdigheter. Dette er en mulighet for klubbens spillere som ønsker tilgang til ekstraordinære tilbud utover den normale lagsaktiviteten. Tilbudet koster 529 kr for hele sesongen. Påmelding gjøres via superinvite, kan gjøres her : https://www.superinvite.no/#/invitation/3bd4017318837e92a66298c7855f4427

Alværn og Tangenåsen

For spillere som går på Alværn og Tangenåsen ungdomsskole forgår treningene Mandager på Berger kgb fra klokken 0710 til klokken 0815. Treningstiden er lagt slik for at det skal passe med busstider både til trening og til skolen når treningen er ferdig. ( Dette tilbudet er har nå vært i gang nå i 5 uker og har hatt mellom 12 og 18 spillere på trening men det er plass til mange flere )

Bakkeløkka

For spillere som går på Bakkeløkka ungdomsskole forgår treningene Onsdager klokken 0800 til klokken 0910 inne i hallen på skolen ( fra 1 april vil treningene gå på myklerud ). Her også er treningen tilpasset at man skal rekke det med buss ( 0734 bussen fra fjellstrand ) Tilbudet for elever ved bakkeløkka starter opp Onsdag 15 februar.

Trenere

Morgenekstra øktene ledes av Lars Neerbye, Ruben Tollefsen og Geir Harald Smith. Alle trenerne jobber til daglig i Nesodden fotball og treningen vil foregå i dialog med trenere på kullene for å optimalisere treningsuken til hver enkelt spiller.

 

Utviklingsfokus

På Øktene står ferdighetsutvikling i sentrum. Det forventes at spillere som deltar, har dette fokuset, og det legges til rette for å gi hver enkelt deltager best mulig utvikling.

 

Ved spørsmål om tilbudet eller påmelding ta kontakt med Geir Harald Smith på mail eller tlf.

 

Mail: mailto:Ghs@nesoddenfotball,no      Tlf : 41285361