Trafikal opplæring med kvalitet

Nesodden IF har inngått samarbeidsavtale med Martins Kjøreskole og Nesodden Trafikkskole om trygg, god og kvalitetssikret kjøreopplæring for klubbens medlemmer. De to kjøreskolene har drevet kjøreopplæring på Nesodden ”i evigheter”, med meget gode resultater. De har i dag et tett og godt samarbeid om trafikal opplæring på Nesodden og står for erfaring, kvalitet og ansvarsbevisst tilnærming. For NIF var dette og den seriøsiteten både Nesodden Trafikkskole og Martins Kjøreskole står for viktig i valg av samarbeidspartner innen kjøreopplæring. Av samme grunn bør du velge Martins Kjøreskole og Nesodden Trafikkskole når du skal ta førerkort. I tillegg er disse en betydelig økonomisk bidragsyter til NIF!

I tett samarbeid med Nesodden Trafikkskole og Martins Kjøreskole vil vi forsøke å legge opp Trafikale Grunnkurs på Berger. Forhåpentligvis slik at disse kan koordineres med treningsøkter og dermed gjennomføres på en smidigere måte for våre aktive medlemmer. Vi kommer tilbake med nærmere informasjon om dette.

For mer informasjon om trafikal opplæring eller påmelding til allerede oppsatte trafikale grunnkurs ta kontakt med en av kjøreskolene direkte.

Nesodden Trafikkskole

E-post: info@nesoddentrafikkskole.no, TLF: 66 91 22 60, WEB: Nesodden Trafikkskole

Martins Kjøreskole

E-post: post@martinskjoreskole.no, TLF: 66 91 26 00, WEB: Martins Kjøreskole

Legg igjen en kommentar