To mål av Davidsen

Christian Davidsen scoret to mål da Nesodden imponerte med et uavgjortresultat borte mot Bærum som i fjor spilte i Adeccoligaen.

Bærum kom best i gang og scoret på dødball etter 12 minutter. Nesodden viste vilje og på et gjennomspill fra unggutten Teodor Stensrud etter 16 minutter var Christian Davidsen i utfordrerposisjon, dro en tunnel og kippet ballen over en utrusende Bærum-keeper. En flott prestasjon av Davidsen som ikke scoret et eneste mål for Nesodden i serien i fjor.

2-1 til pause
Halvtime ut i kampen vant Bærum ballen på utspill fra vår egen keeper, forserte framover på Nesoddens høyrekant og klarte mirakuløst å sette ballen i mål fra spiss vinkel. Dermed gikk Bærum opp i en 2-1-ledelse som stod seg til pause.

Andreomgangen skulle Nesodden vinne. Alt etter 10 minutter utlignet halvøyalaget. Bærum hadde innkast lavt på egen banehalvdel som ble brutt av Nikolai Bjerkestrand. Sistnevnte fant Dennis Tjernshaugen som spilte direkte til hospitanten Haaken Munthe-Kaas. Bærumsgutten spilte på en-touch til Kim Viken. Kim slo et presist innlegg inn foran keeperen der Davidsen brystet ballen i mål. Resultatet stod seg til full tid, og Nesodden leverte da et sterkt resultat mot et lag som figurerte i Adeccoligaen sesongen 2012.

Fornøyd trener– Totalt sett en veldig godt gjennomført kamp av alle som deltok. Dette var en kamp som gav oss masse læring og en hel del barrierebrytende prestasjoner fra spillere som bare har blitt bedre og bedre, sier trener Marcus Walfridson til nesoddenfotball.no.

Christian Davidsen og co møter enda et topplag i neste treningskamp. Onsdag 20. februar kl. 18.00 møter de Lørenskog borte.

Laget fra start:
Joachim Trzebinski
Jakob Bjøndal – Sebastian Andresen – Benis – Nikolai Bjerkestrand
Christian Davidsen – Teodor Stensrud – Sindre Storhaug (k) – Dennis Tjernshaugen
Kim Viken – Haaken Munthe-Kaas

Benyttede reserver:
Jo Augestad, Mathias Johnsen, Matias Skindlo, Sorie Samura, Bjørn-Erik Kristiansen.