NIF henter tidligere landslagsstopper!

Nesodden sikret seg kosovoalbaneren Benis Krasniqi. Han er 31 år og er hentet inn som stopper til klubben. Forrige klubb Benis spilte for var Haukar, Island.

Vil gjøre mitt beste

– Jeg er fornøyd med min nye klubb og jeg føler meg varmt mottatt av både spillerne og trenerne, sier Krasniqi.

– Jeg satser på å gjøre mitt beste for Nesodden denne sesongen, sier den nye stopperen til nesoddenfotball.no.

Proff i alt han gjør

– Benis, som er kosovoalbaner, har lang erfaring som profesjonell spiller, og har i tillegg spilt landskamper for sitt land. Han er en meget rutinert forsvarsspiller, og «proff» i alt han gjør. Mange i klubben har noe å lære av Benis, og han ønsker også å bidra som trener på ungdomslag. Benis var sterkt ønsket av Skeid, men han valgte oss, og det er vi både glade og stolte over, forteller hovedtrener Håvard Lunde.

Publisert
Kategorisert som Menn, MSA

Legg igjen en kommentar