Drøbaksgutt signerte for NIF!

Drøbaksgutten Sebastian Andresen (bildet) har signert for halvøyalaget. Klubben har da sikret seg sin andre stopper løpet av samme uken.

God fotballhurtighet
– Sebastian Andresen kjenner jeg fra min siste periode i Drøbak Frogn hvor han som juniorspiller ga et fordelaktig inntrykk på meg. Jeg vet at han har utviklet seg videre i Follo under kyndig ledelse Hans Erik Eriksen og var en av de første spillerne jeg ønsket å knytte til klubben da jeg tok over trenergjerningen i Nesodden Fotball. Han er en spiller som har god fotballhurtighet og som viste deler av sitt potensial i Nesoddens første treningskamper i år. Sebastian blir en viktig tilvekst for klubben, forteller Håvard Lunde til nesoddenfotball.no

Planene for 2013 virket spennende

– Jeg ble i slutten av desember kontakt av Håvard Lunde. Jeg synes de planene han fremla for 2013 virket spennende og jeg ønsket å spille på et bra nivå etter overgangen fra Follo FK. Jeg kjenner Håvard fra tiden min i Drøbak/Frogn og vet hva han står for! Nesodden er per nå et spennende prosjekt med mange unge og treningsvillige gutter, og jeg tror vi kan utvikle oss til å bli et lag som skal bli vanskelig å slå i den kommende sesongen, forteller Sebastian Andresen til nesoddenfotball.no

– Jeg ønsker å utvikle meg videre som spiller i Nesodden. Dette er jeg helt sikker på at jeg vil få til med Håvard og Marcus som trenere – de har hittil utvist et godt samarbeid og bra coaching. Videre for meg er det viktig å spille mye og jeg skal bidra sterkt på banen for å sørge for en morsom sesong på Berger Stadion, avslutter stopperen med et smil.

Foto: Marius Dalseg Sætre

Publisert
Kategorisert som Menn, MSA

Legg igjen en kommentar