Munthe-Kaas har signert!

Tirsdag signerte den offensive spilleren Haaken Munthe-Kaas for Nesoddens fotballag og blir den fjerde signeringen på kort tid.

Haaken Munthe-Kaas spilte for Stabæks interkretslag (gutter 19) fra 2009-2011 hvor han hadde flere kamper for Stabæks rekruttlag i andredivisjon. I 2010 ble han toppskårer i interkretsserien og i 2011 ble han toppscorer for Stabæks rekruttlag. Senere har han spilt seniorfotball for Valdres, Asker og Frigg.

Forventer mye av laget og seg selv

– Jeg er meget tilfredsstilt med å ha skrevet under en avtale med Nesodden og tror dette laget kan bli særdeles spennende å bli med utover sesongen. Det skal bli moro å se hva både laget og jeg personlig kan utrette med våres ballferdigheter og sjarm. Jeg forventer mye av laget og meg selv, og tror vi skal få det artig, forteller Haaken.

Glade for at han valgte oss

– Haaken er en spiller som kan bekle flere offensive posisjoner, og har vist at han er både en målgjører og tilrettelegger. Han har blitt godt mottatt i gruppa, som han også trente med i fjor vinter, og har uttrykt at han selv har tro på at han vil trives og utvikles i Nesodden. Vi er glade for at han valgte vår klubb, sier hovedtrener Håvard Lunde til nesoddenfotball.no.

Foto: Marius Dalseg Sætre

Publisert
Kategorisert som Menn, MSA

Legg igjen en kommentar