G19: 17-åring signerte for A-laget!

Mathias Johnsen (f. 1996) skrev torsdag under på en toårsavtale med Nesodden Fotball, og dermed er enda en lokal gutt innlemmet i A-lagssatsingen.

Mathias, som tidligere i sin unge karriere spilte mest midtbane, har den siste sesongen utmerket seg med godt spill som midtstopper på Nesoddens tredjedivisjonslag og på juniorlaget (G19).

– I vinter har han utviklet seg videre i denne posisjonen, og har med sin positiv, uredd og lærevillig innstilling vist seg godt frem i flere av vinterens treningskamper på andredivisjonslaget. Vi ser frem til å følge Mathias sin videre utvikling, som ung seniorspiller, forteller Håvard Lunde til nesoddenfotball.no

– Jeg er veldig glad over å få kontrakt med Nesodden fotball! Jeg har følt at jeg har prestert bra og at formen er på plass. Nå håper jeg at et tett samarbeid med Nesodden fotball vil utvikle meg i riktig retning som spiller, kan den unge stopperen Johnsen fortelle oss.

Han er ikke spiller på Tromsø 2 som lenken tilsier, men her er det Amta skrev om signeringen:
Signerer lovende unggutt!

Legg igjen en kommentar