Ny nettside!

Etter 9 år med det samme utseendet, velger vi nå å opprette en nyhetsside for alle fotball-lagene i Nesodden IF’s fotballgruppe. Denne siden vil inneholde nyheter om lagenes kamper fra uke til uke gjennom sesongen. I tillegg vil det være utvidet med saker rundt vårt A-lag i 2. divisjon.

Alle lag vil bli tilbudt mulighet til å selv legge ut saker på denne siden, men vi er helt i oppstarten og er nødt til å få de viktigste funksjoner til å fungere, og flere skal bli trygge på den nye plattformen.

Medlemsinformasjon vil fortsette som nyheter på klubbens allerede eksisterende fotballside på adressen www.nesoddenif.no/fotball.

Det har blitt opprettet foreløpig en samleside her på nesoddenfotball.no for alle baner i forhold til kamper, treningstider og aktiviteter som ikke er satt opp av kretsen. Se under fanen «baner/anlegg» og velg «Aktiviteter og treningstider».

Alle lag i Nesodden IF Fotball bes ta kontakt med webansvarlig Jonas Moen på e-post jonas.moen@nesoddenfotball.no for informasjon om pålogging og bruk av deres egen side og nyhetskategori.

Legg igjen en kommentar