Staal for sterke for Nesodden!

TYRKIA (Nesodden – Staal Gjørpeland 0-3 (0-1)): Treningsleirens andre kamp endte også med tap, selv om det spillemessig var et steg i riktig retning fra Ørn-kampen. Staal jørpeland, som de tre siste sesongene har blitt snytt for opprykk til 2.divisjon av 2.lag fra Tippeligaen, viste seg å være et fysisk meget godt lag.

Av Håvard Lunde

Staal lå i en lav og stram 4-5-1 formasjon, men Nesodden startet kampen godt, med god fart i ballen og raske vridninger av spillet. Og det er løsningen på spill mot slike lag: Kan vi ikke spille gjennom dem, spiller vi over eller rundt dem. De gangene vi gjorde det med presisjon og kollektiv bevegelse, så vi at det åpnet Staal-laget. Vi gjorde det derimot for lite, og derfor kom våre gutter til for få store målsjanser. Halvsjanser etter godt spill var det derimot en del av.

Staal på sin side satset nærmest utelukkende på kontringer. Dette lyktes de dog godt med, både til å skape sjanser, men også å skaffe seg hjørnespark, hvor deres høye røffe spillere tok godt for seg.

Nesodden sin del var det en fin erfaring å spille mot en så lavtliggende motstander. Vi fikk god lærdom i denne kampen hva gjelder å «ikke spille motstanderen god», da alle Staals skåringer kom på kontringer, etter at vi sto høyt og spilte ballen inn «i sekken».

Denne gangen var det Mathias J og Arilas av ungguttene som fikk spille fra start, en kamp hvor Møller var vår sisteskanse hele kampen. Ellers gjorde Jo, Teo og Dino innhopp i denne kampen. Moro å gi hele seks unge og fremadstormende 96-gutter sjansen på Nesoddens A-lag! Det borger for fremtiden!

Etter en treningsleir med supre forhold både på og utenfor gresset, og med godt sosialt innhold, går turen hjemover til Norge og velfortjent påskeferie for gutta.

Vi samles igjen på ettermiddagen mandag 2.påskedag for sist finpuss til generalprøven mot Godset 2 på bortebane 8.april.

Laget fra start:
Mathias Møller
Nikolai Bjerkestrand – Benis Krasniqi – Sebastian Andresen – Mathias Johnsen
Andreas Lenvei – Mtaka Simba – Christian Davidsen – Arilas Ould-Saada
Kim Viken – Haaken Munthe-Kaas

Kampens to Nesodden-supportere
Kampens to Nesodden-supportere

Legg igjen en kommentar