G16: Syv kamper uten tap!

BERGER KGB (NIF G16 3-2 HSV G16) Nesodden G16 har fått en kjempestart med sin nye trener og står etter dagens kamp med syv kamper uten tap. To mål av nykommeren Dennis sikret en solid snuoperasjon i kampens andreomgang.

HSV var med i kampen til pause på stillingen 1-2 favør gjestene, men i andreomgangen var det Nesodden som skulle styre showet.

– Vi gjør en solid andreomgang. Gutta går ut på banen og legger ned et hardt arbeid som sikret seier i treningskampen. Ali og Øyvind bistår som trenere ute på banen, og Simen har en meget god dag foran mål. Dette er vår femte seier på rad, forteller trener Simen Mathisen til nesoddenfotball.no

Troppen til kampen: Simen, Phillip, Peter, Henrik A, Fredrik B, Gard, Øyvind, Øystein, Ali, Simon, Aleks, Emil, Perry, Dennis og Carl

Laget fra start:
Simen
Henrik- Gard – Fredrik – Philip
Øyvind
Simon – Øystein
Ali
Dennis – Emil

Noen bilder fra kampen:
scoring_dennis97

keep97

duell97

dennis97

Nif_g97

oyvind_97

Legg igjen en kommentar