G16-2: Seier mot Langhus i treningskamp

Gratis billetter til VIF mot Brann 15 september.

I kveld spilte lag 3 og mellomgruppa borte mot Langhus 3. Vi hadde fokus på noen få områder før kampen: Vinne utspill, gå i press spesielt utenfor egen 16-meter, samt gjøre det vi kan best: Spille sammen:)

Av Håkon Hake-Steffensen

Langhus gikk rett i angrep fra avspark, og etter noen fine trekk fikk en av dem skyte uhindret fra 18 meter. Han fikk stjernetreff, ballen gikk i bue over Tinius, og tverrligger inn. Etter ett minutt. Gutta våre lot seg ikke knekke, og jobbet seg mer og mer inn i kampen. Siste halvdel av omgangen hadde vi trøkket, men det ble bare nesten. To minutter før 1. omgang var over, kombinerte gutta fint. Håvard ofret seg, fikk et bein på ballen, og scoret. Måtte umiddelbart ut på sidelinja, men var klar igjen i 2. omgang. Rett etter scoringen kom gutta igjen på løp, og da keeper stoppet Andys skudd, var Robin på plass foran kassa, og puttet i det tomme buret. Kampen var snudd, og vi gikk til pause med 2-1 ledelse.

I 2. omgang startet Langhus bedre, og kampen var jevn de første minuttene. Det ble imidlertid ikke veldig farlig foran Tinius. På motsatt side hadde vi noen muligheter, blant annet på cornere, men flere mål ble det ikke. Imidlertid var Langhus nesten ikke over på vår banehalvdel de siste 20 minuttene, så gutta jobbet virkelig hardt for seier, og enda flere mål:) Langhus gratulerte oss med en fortjent seier, og jeg er ikke uenig i det. Det ble en fairspilt kamp, og nok et hyggelig møte med våre gode naboer på Langhus.

Disse spilte: Tinius, Gustav, Trym, Omar, Preben, Anders, Christian, Erik Alexander, Abel, Sigmund, Ridwan, Christopher, Ibrahim, Andy, Håvard og Robin.

Legg igjen en kommentar