NIF G16-2: Seier i bortemøtet med ROS G16-2

I ettermiddag møtte G16-2 ROS G16-2, en 2. divisjonskollega i Buskerud (og gamleklubben til trener Håkon). Det ble en tidvis jevn kamp, der vi i første omgang hadde en rekke gode muligheter til å score. ROS kom imidlertid foran i målprotokollen 3 ganger, men vi utlignet hver gang, og avgjorde kampen i vår favør på straffe, rett før full tid. Vi hadde mye godt trøkk, men ble tidvis for unøyaktige i pasningsspillet. To skudd i treverket, samt en rekke gode muligheter utover de 4 målene, lover godt for den kommende sesongen. Med en uavgjort kamp og 5 seire i treningskampene for lag 2 i vinter, blir det spennende å se hvordan vi vil klare oss i 2. divisjon i år. ROS, som hadde med seg enkelte 1. lagsspillere, ga oss god kamp om seieren, men vi trakk det lengste strået til slutt.

mvh Håkon

Legg igjen en kommentar