G14-2: Ski – Nesodden 1-2

Søndag 14 april spilte Nesodden G14-2 treningskamp borte mot Ski. Følgende spillere deltok i kampen: Daniel, Mats Mikkel, Isak G, Rasmus, Peder, Martin, Benjamin, Sigud, Stian, Eirik, Chris og Isak B.

Forrige helg vant guttene 7-4 over G13-1. Dagens kamp var nok en mer reell test på hva som venter oss i serien, de fysiske forskjellene 13 vs 14 tatt i betraktning. I forrige treningskamp lå vi under 0-3 før 20 minutter var gått, og man man trygt si at vi i den kampen var «slow starters». I forkant av dagens kamp var vi enige om at dette ikke skulle gjenta seg. En litt annerledes og bedre oppvarming har nok hjulpet.

Vi var mye bedre i dag, og Ski viste seg å være et lag som sto oss godt. I banespillet var det gjevnt. I starten syntes jeg Ski var best, men vi forsvarte oss godt, så med unntak av et par store sjanser til Ski så var det ikke mye å utsette på vår defensive jobbing.

Utover i omgangen spilte vi oss opp – og plutselig ble Stian frispilt og det var nære på at vi ikke tok ledelsen. Noe senere scorer Sigurd istedet og vi leder 1-0. Hurra! Det ble produsert flere sjanser begge veier, kanskje flest til Ski.
Vår keeper Daniel var i det umulige hjørnet og holdt buret rent i første omgang. Bra Daniel!

I andre omgang blir Stian spilt fri igjen og denne gangen gjør han ingen feil. 2-0 til Nesodden. Utover i omgangene gjør vi bevisst noen bytter. På forhånd hadde vi bestemt oss for 1 eller 2 bytter (på en eller flere plasser) i løpet av
av omgangene. På den måten fikk vi fikk se spillere på ulike plasser. For noen uvante plasser, men spillerne våre løst oppgavene godt.

Ved flere anledninger hadde vi store rom på kant, det var rom på motsatt side av der spillet foregikk. Chris, Eirik og Benjamin skapte farligheter når ballen kom ut på kant. Det skjedde bare litt for sjelden. For å utnytte rommet må spillet vris, en utfordring vi kan jobbe med på treningene våre. Jeg er rimelig trygg på at vi skal bli flinkere på det. Kantene er det rommet i banen det er best plass. Og det må vi bli flinkere til å utnytte.

Midtveis i omgangen scoret Ski. Til tross for press fra Ski mot slutten av kampen så maktet de ikke å score flere mål. Dermed ble det Nesoddenseier.

Oppsummet: G14-2 har spilt 2 treningskamper og vunnet begge. Det er veldig bra, og neste helg venter Oppegård. Vi gleder oss allerede. Men før det ønsker jeg å se alle skadefrie spillere på trening i uka som kommer.

Hilsen Lars

Legg igjen en kommentar