G16-1: Møter gamle rivaler i NM

Trener for G16-1, Simen Mathisen (bildet), møter sin gamle rivalklubb Moss i Norgesmesterskapet når lagene braker sammen om avansement i den gjeve cupen torsdag.

– Det å møte Moss for meg er veldig spesielt. Dette på grunn av at jeg har vært trener i rivalklubben Sprint-Jeløy i syv år. Jeg har alltid hauset opp gutta ekstra før disse kampene og gitt dem en liten gulrot hvis de vinner, forteller treneren til nesoddenfotball.no.

– Jeg tror at sjansene er der for at vi kan slå dem. De er et hardarbeidende godt lag med noen meget gode enkeltspillere, men varierer mye i prestasjonene. De spilte jevnt mot HSV og vant så vidt det var noe vi også gjorde. Det ser ut som om det kan bli en jevn og god match.

– Jeg har en god statistikk mot Moss og den har jeg tenkt å holde i min favør, sier Simen med et lurt smil.

NM G16:
Nesodden mot Moss
Berger KGB
Torsdag kl. 19.00

Arrangement på Facebook – trykk her!

Legg igjen en kommentar