NIF-2: Seier borte mot Rustad

OSLO (Rustad – Nesodden 2 2-4): Nesoddens rekruttlag serieåpnet i dag borte mot Rustad med en tropp bestående bare av lokale nesoddgutter. Det ble en kamp der ungguttene fikk testet seg i å håndtere tøffe situasjoner.

– Vi starter nervøst og Rustad tar ledelsen. Vi fortsetter nervøst i en 10 minutters periode. Så begynner vi få på plass det defensive og kan begynne å rulle ball. Vi scorer på et frispark som var fantastisk slått av Jo Augestad til Patrick Granås som header i mål. Vi jobber videre kollektivt godt sammen. Andre omgangen er litt lik avslutningen på første med at vi er gode bakover og tetter igjen. Vi tørr mer framover på banen og får et frispark som Teodor Stensrud scorer på vakkert vis med skudd fra 25 meter og rett opp i krysset, forteller trener Marcus Walfridson til nesoddenfotball.no før han fortsetter:

– Vi kommer inn i en jevn periode, men får en gavepakke av motstander og Christian Udnæs øker resultatet til 1-3. Motstander viser tegn til frustrasjon og slår mye langt. Bakre fireren håndterer oppspillene bra. Farlighetene fra Rustad kommer fra innlegg eller dødball. 2-3-scoringen deres kommer på innlegg fra siden hvor vi mister markering foran boksen. Rustad øyner håpet og slår enda mer langt og flytter opp laget. Vi setter inn en midtstopper til i bakre rekke for å hindre angrepene. Vertene er så desperate at en velger å slå ballen inn med hånden for å få scoring, men får sitt andre gule og blir utvist. Etter dette avtar intensiteten fra motstanderen, og vi får en kontring der Jo Augestad tar et langt løp og slår inn til Patrick Granås som header nok en gang ballen i mål. Rustad får ytterligere en spiller utvist etter 2-4-scoringen.

– Alt i alt så var det ikke en stor fotballkamp med ikke så mye spill, men en morsom kamp med god underholdning med rundt 100 personer som fulgte kampen, og et godt arrangement. Nyttig erfaring for de yngre guttene med mange tøffe situasjoner og mye leven, noe som guttene viste at de håndterte meget bra, avslutter Marcus.

Kampens tropp besto forøvrig kun av lokale nesoddgutter.

Resultat: Rustad – Nesodden 2 2-4 (1-1)

Målene:
1-0 54 sek Rustad
1-1 34. min Nesoddden: Patrick Granås, frispark av Jo Augestad.
1-2 57. min Nesodden: Teodor Stensrud, på frispark fra 25 meter – rett opp i krysset.
1-3 67. min Nesodden: Christian Udnæs, gavepakke fra motstanders keeper.
2-3 76. min Rustad
2-4 89. min Nesodden: Patrick Granås, innlegg fra Jo Augestad.

Gule kort: Walat Koger, Stian og Mathias Johnsen

Laget fra start:
Mathias Møller
Jo Augestad – Sindre Storhaug – Mathias Johnsen – Stian Boretti
Walat Koger – Lars Neerbye – Teodor Stensrud – Mathias Skindlo
Christian Udnæs – Patrick Granås

Benk
Vegard Jacobsen
Asfandeyar Ali Khan
Mats Øyvind Jacobsen Arntzen
Glenn Gulsett

Publisert
Kategorisert som Menn, MSB

Legg igjen en kommentar