G16-1: Seier borte mot Bærums Verk i 1. serierunde

(Alle foto: Ole Christian Eklund)

«Vi har en tropp» sa Simen Mathisen etter helgens treningsleir i Sverige. Og med det mente han et lag som klarer seg uansett. Kveldens kamp borte mot Bærums Verk i første serierunde er et godt bevis på det. Laget var noe amputert grunnet skader, men med så solide spillere som Mathisen styrer pr. dags dato er det ingenting som stopper dem for tiden.

Nesodden tok grep om kampen fra start og la tidlig press på Verket. Hjemmelaget måtte kjempe hardt og kom ikke med fra start. Simens gutter viste at 10 kamper uten tap ikke var nok og viste bøtter og spann av vinnervilje til tross for tåke og regnvær. Mulig det var på vår side?

Midt i første omgang kommer det første målet og etter lengre tids ventetid var det endelig Gard Lyngby Eliassen sin tur. Et raskt og presist angrep der Gard fra sin stopperpossisjon blir med opp og gir han den muligheten han har ventet på. En velplassert markkryper i nettmasken. 0-1 til NIF.

 

_OCE7238

[lorem paragraphs=»NUMBER»]Sterke enkeltprestasjoner fra NIF bidro til at laget sikret første serierunde. Henrik Andreas Ottosen i duell med tre fra Verket.

Nesodden kjørte på og holdt tempo og trykket oppe hele veien til pause samt at Simen Andreas Godlien i mål holdt nullen. En viktig mann å ha bak.

Andre omgang bar preg av noe høy temperatur, men det tente gutta våre enda mer og vi la enda mer press på hjemmelaget. NIF spillte strålende og passe aggresivt. Verket prøvde å komme igjennom, men forsvaret til NIF var ugjennomtrengelig. Midtbanen vår briljerte og spissene var giftige.

_OCE7243

[lorem paragraphs=»NUMBER»]Øyvind Nytrøen med slegga. Ikke rart enkelte dukker.

Da det gjennsto 10min av kampen hadde NIF corner. Emil Lindseth legger ballen ut til kaptein Øyvind Nytrøen som skyter fra 25m og plasserer ballen i lengste krysset. 0-2. Verket slet og slet, men vinnerviljen lå hos NIF. Seieren var vår takket være et meget godt lagspill og gode enkletprestasjoner. Gutta kunne gå av banen med mer stolthet og selvtillitt enn før. Simen Mathisen sier han ikke kan huske sist gang han var så fornøyd.  Nå venter Moss i NM på torsdag. Den vinner vi.

_OCE7478

 

 

 

 

 

 

 

[lorem paragraphs=»NUMBER»]Dagens spiller ble Øyvind Nytrøen

Legg igjen en kommentar