G16-2: Tap mot på bortebane mot velspillende Langhus 2

Tirsdag kveld serieåpnet G16-2 borte mot Langhus 2, i øsende regnvær. Kampen var jevnspilt innledningsvis, men Langhus var hakket hvassere i pasningsspillet, uten at de kom til de store mulighetene. Etter en corner halvveis i omgangen fikk vi ikke klarert skikkelig, og Langhus scoret etter klabb og babb foran vårt mål. De var flinke på gjenvinning, og vi kom ikke igang med spillet vårt. Gutta kjempet imidlertid hardt, og på et fint gjennomspill kom Hadi på et godt løp, men Langhus fikk klarert i siste øyeblikk.

I pausen ble vi enige om å presse hardere på, men ble i 2. omgang løpende mye imellom velspillende Langhus-gutter. Tinius vartet opp med noen gode redninger, og holdt oss inne i kampen. Med 20 minutter igjen å spille, gikk Langhus opp i 2-0, og la på til 3-0 litt senere. Ved den anledningen kom vi ikke opp i press på ballfører, som uforstyrret fikk avansere på 20 meter, og scoret sikkert. Helt på tampen mente Fisnik at nok er nok, og la ivei på et kjemperaid fra midtstopperplass. Elegant rundet han av 4 motspillere, før han la en strålende pasning til Lukas, som kom på et helhjertet løp. Keeper kom ut, men Lukas fikk først en fot på ballen, og dermed endte det 1-3.

Vi kom ikke tidlig nok inn i duellene i denne kampen, samtidig som Langhus var gode i pasningsspill og gjenvinning. Dermed fikk vi heller ikke tid til å bygge opp angrepene våre. Gutta skal imidlertid ha honnør for at de jobbet og slet gjennom hele kampen. Jeg tipper at de fleste lag vil få problemer med Langhus-gutta, men om vi hever oss et hakk eller to, er vi i neste kamp tilbake på vinnersporet fra treningskampene i vinter. Takk til 98-spillerne Sander og Hadi, som gjorde jobben sin, og vel så det.

Laget: 

Tinius, Vegard, Jakob H-S, Fisnik, Fredrik, Jakob P, Max, Sander, Sverre, Erik A, Daniel, Hadi, Lukas og Adrian.

Håkon

Legg igjen en kommentar