G19-1: Brakseier på Nordstrand

Nesodden G19 var overlegne på Nordstrand kunstgress.

Torsdag ettermiddag møtte Nesoddens fremadstormende juniorlag Nordstrand 2 på Nordstrand kunstgress. Nordstrand 2 manglet visstnok fem spillere fra oppgjøret mot KFUM 2 hvor de vant 1-0 på Ekeberg, og hadde lite å stille opp med på eget gress.

Nordstrand-forsvaret var ikke av det raskeste slaget, og når de i tillegg valgte å stå høyt, kunne Nesoddens angrepsspillere bade i bakrom. Fire ganger i den første omgangen lå ballen i nettet, alle gangene etter gjennomløp i bakrom.

I andre omgang fikk Nordstrand 2 attpåtil vinden i fleisen, og dermed slet hjemmelaget med å komme seg over på Nesoddens halvdel. Høyt press gjorde at andre omgang – i likhet med første omgang – var en eneste enveiskjøring. Bortelaget ga seg ikke før den imaginære resultattavla viste 9-0.

I fjor ble det kun tre seire på ni bortekamper for Nesodden G19. I år fikk juniorlaget altså en brakstart, og forhåpentligvis holdes denne borteformen ut hele sesongen. Om hjemmeformen fra i fjor også opprettholdes, kan tabellen se meget pen ut når vi nærmer oss oktober/november.

Nordstrand 2 – Nesodden G19 0-9 (0-4)

Startelleveren: Tinius – Vegard Jacobsen, Glenn Gulsett, Sigurd Lekve, Oscar Halvorsen – Walat Koger, Mats Arntzen, Jørund Fjellstad, Dino Palos – Joakim Lien, Patrick Granås

Benyttede reserver: Håvard Brosstad, Kristian Bøhlerengen, Øyvind Krogstad Johnsen, Arilas Berg Ould-Saada

Gule kort: Arilas Berg Ould-Saada, Mats Arntzen

Mål:

1-0 Joakim Lien (Mats Arntzen)
2-0 Walat Koger (Vegard Jacobsen)
3-0 Patrick Granås (Dino Palos)
4-0 Joakim Lien (Mats Arntzen)
5-0 Øyvind Krogstad Johnsen (Joakim Lien)
6-0 Sigurd Lekve (Mats Arntzen)
7-0 Mats Arntzen (Håvard Brosstad)
8-0 Øyvind Krogstad Johnsen (Mats Arntzen)
9-0 Arilas Berg Ould-Saada, str.

Legg igjen en kommentar