G16-1: Tungt tap mot Holmlia 3-5 (1-3)

(Alle foto: Ole Christian Eklund)

Det var ikke den samme viljen hos hjemmelaget som da de slo Moss i Cup’en. Nesodden spillte en gjennomsnittlig svak kamp til tross for en noe sterkere andre omgang.

Nesodden la ikke alle kluter til denne gangen og det er slikt man brenner seg på. To nye viktige spillere startet ikke og dermed klarte ikke midtbanen å holde grep om Holmlias to meget gode spillere. Men det er ikke helt mørt, for det var et par spillere som utmerket seg hos Nesodden. Aleksander Rosef (Bildet over) gjorde en sterk førsteomgang og var nære på tidlig i kampen å føre hjemmelaget i ledelse. Han var også sterk i dueller og løste opp spillet når det ble litt trangt. Den andre spilleren var Per Oscar Eklund som i helhet var den av guttene som jobbet mest og hadde mest vilje i laget gjennom hele kampen. Han kvitterte også med et mål.

Holmlia tok føringen midt i første halvdel, men Phillip Rustad kunne legge ballen i Holmlias mål med hodet på et hjørnespark av Emil Lindseth ikke lenge etter. Så ble det både 1-2 og 1-3 før omgangen var over. Det var rett og slett en forferdelig omgang fra Nesodden som ikke orket å jobbe hjemover.

_OCE7522[lorem paragraphs=»NUMBER»]Per O. Eklund ga mest og kunne kvittere med 2-3 målet.

Andre omgang gå håp om å føre laget tilbake i kampen. Nesodden økte intensiteten noen hakk og kom til flere avslutninger. Per Oscar Eklund kunne tidlig i omgangen legge på til 2-3 med et kjempeskudd fra seksten meter, men Holmlia putter på til 2-4 på en billig straffe.  Øyvind Nytrøen som ble satt inn for Øystein Lekve i pausen gjør det han er best til, å skåre fra langt hold og reduserer til 3-4. Et velplassert skudd under tverrligger til siden for målvakten. Så skjer det som ikke skal skje. Nesodden pådrar seg et rødt kort for å stå for nære et frispark og Gard Lyngby Eliassen må gå av banen etter to gule. Det ble for tøfft for hjemmelaget og mye av energien slapp taket. På overtid har ikke gutta mer å gi og Holmlia kan på en stikker på midtbanen lett legge på til 3-5. Dagens tall var 13. Men gutta tar dette som en lærepenge inn i neste seriekamp mot Asker borte til tirsdag.

_OCE7618

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[lorem paragraphs=»NUMBER»]Dagens spiller ble Per Oscar Eklund

Vi nevner også at neste runde i NM er trukket og Nesodden møter Askim borte 5. mai.

 

Legg igjen en kommentar