G19-1: Ny kalasseier for juniorgutta

Nesodden G19 fikk det enkelt på KFUM Arena.

Det ble en meget enkel skuring for Nesoddens juniorlag torsdag kveld. Det var ikke til å stikke under stol at KFUM 2 hadde tapt 0-1 hjemme mot Nordstrand 2 i første serierunde, og dermed forventet mange en enkel kveld på Ekeberg. Fokuset før kampen lå dermed på å gjøre som vanlig, og for all del ikke ta lett på oppgaven. Det klarte Nesodden, noe som førte til at målene rant inn bak KFUM-keeperen.

Enveiskjøring i første omgang

Det tok ikke mange minuttene før Mats Arntzen fant Arilas Berg Ould-Saada på løp gjennom KFUM-forsvaret. Den norsk-algeriske spissen – født i Genève – satt ballen rolig forbi den utrusende målvakten.

Like etterpå lå ballen i nettet igjen. Arntzen mottok ballen på bakre stolpe, dro en skuddfinte, før han labbet av gårde et skudd mot mål. Keeper serverte en retur i føttene på Walat Koger, som hadde få problemer med å sette ballen i mål.

Det tredje målet kom på en corner fra høyre. Arntzen slo inn, og Patrick Granås fikk så vidt hodet ballen – i hvert fall om man skal tro han selv – og Glenn Gulsett banket ballen ned i hjørnet.

Også det fjerde målet kom på corner fra høyre. Nok en gang var det Arntzen som løftet inn fra høyre, og Joakim Lien avsluttet. Ballen gikk via en spiller og til Ould-Saada som satte ballen i mål.

Like før pause økte Nesoddens fransktalende spiss til 5-0 etter en lang ball fra Nesoddens assistkåte midtbanespiller.

I pausen var fokus hovedtema, og også i andre omgang fortsatte Nesodden den enorme dominansen.

Mer Nesodden-dominans

Nesodden åpnet andre omgang med å score på et fint angrep. Jørund Fjellstad spilte frem Mats Arntzen, som hadde en enkel jobb med å spille fri Dino Palos, som hadde en like enkel jobb med å sette ballen i mål.

Like etterpå var Palos på farten igjen. Venstrekanten skar inn fra siden, og Oscar Halvorsen fant ham med en god pasning. På et touch vippet venstrekanten ballen forbi keeper og i mål.

Så var det Joakim Lien sin tur til å tegne seg på scoringslisten. Glenn Gulsett lempet ballen over KFUM-forsvaret, og Lien gjorde ingen feil alene med keeper. 8-0.

Det niende målet var det Arntzen som stod for. Etter litt småspill på venstrekanten spilte Koger til Arntzen, som brukte et par touch før han chippet ballen mot mål. KFUM’s keeper – som til vanlig var utespiller – ble overrumplet av avslutningen og klarte ikke å forhindre scoring.

Den nest siste scoringen var av det komiske slaget. Lukas driblet seg forbi tre-fire mann før han møtte veggen. Men det stoppet ikke der – Krogstad fikk en touch på ballen, og fra liggende posisjon var Dunne lynkjapp på beina og noterte seg på scoringslisten.

Arilas Ould-Saada var ikke fornøyd med bare tre mål. Oscar Halvorsen slo inn fra høyre, og Ould-Saada ventet ut keeper før han satte inn sitt fjerde mål for dagen. Dermed kopierte han onsdagens firemålsscorer, Robert Lewandowski, som ser ut til å ha knust den Genève-fødte norsk-algerierens drøm om Real Madrid-triumf i Champions League.

Det ble med andre ord en målrik affære på KFUM Arena. Dermed har Nesodden scoret 20 mål på sine to første bortekamper, og forhåpentligvis kan juniorgutta opprettholde den gode bortestatistikken denne sesongen. I fjor ble det kun tre borteseire av ni mulige, men i år ser det lysere ut for de hvite og svarte fra halvøya.

KFUM 2 – Nesodden G19 0-11 (0-5)

Startelleveren: Tinius – Oscar Halvorsen, Glenn Gulsett, Patrick Granås, Kristian Bøhlerengen – Walat Koger, Mats Arntzen, Jørund Fjellstad, Dino Palos – Joakim Lien, Arilas Berg Ould-Saada

Benyttede reserver: Håvard Brosstad, Lukas Dunne, Øyvind Krogstad Johnsen

Gult kort: Walat Koger

Mål:

1-0 Arilas Berg Ould-Saada (Mats Arntzen)
2-0 Walat Koger (Mats Arntzen)
3-0 Glenn Gulsett (Patrick Granås)
4-0 Arilas Berg Ould-Saada (Joakim Lien)
5-0 Arilas Berg Ould-Saada (Mats Arntzen)
6-0 Dino Palos (Mats Arntzen)
7-0 Dino Palos (Oscar Halvorsen)
8-0 Joakim Lien (Glenn Gulsett)
9-0 Mats Arntzen (Walat Koger)
10-0 Lukas Dunne (Øyvind Krogstad Johnsen)
11-0 Arilas Berg Ould-Saada (Oscar Halvorsen)

Legg igjen en kommentar