G16-2: Seier mot Sagene på KGB fredag kveld

Fredag kveld spilte G16-2 hjemme på KGB mot Sagene. Vi kom litt skjevt i gang, og Sagene var et ballsikkert lag, med flere tekniske og raske spillere. Gutta slet med å komme tett opp i motstanderne, som fikk lov til å trille ball. Det var derfor ikke urettferdig at Sagene tok ledelsen, etter at vi ble alt for passive. Gutta kom seg raskt etter baklengsmålet, og etter fint kombinasjonsspill, dro Sverre seg inn i feltet og scoret. Spillet bølget frem og tilbake, og rett før pause kom Fisnik på et fint løp på sentral midtbane, og klinket kula helt oppe i krysset fra 25 meter. En klassescoring, og vi hadde snudd kampen til pause. Sagene-gutta kommenterte mye av spillet, og en av dem fikk direkte rødt kort, uten at jeg oppfattet alt som skjedde.

Etter kort tid i 2. omgang ville ikke Jakob P være noe dårligere enn Fisnik. Fra sin venstre kant-posisjon dro han seg inn i banen, og sendte avgårde et strålende skudd fra 25 meter som klistret seg oppe i motsatt kryss. Sagene ga seg ikke, og noen av deres tekniske spillere herjet litt med oss, uten at de kom til de store sjansene. De fikk imidlertid en gigantsjanse, men da var Tinius der med en fantastisk reaksjonsredning, og hindret redusering. Utrolig viktig for oss! 10 minutter før full tid kombinerte gutta fint igjen, og Adrian sendte i vei et lureskudd, som snek seg inn ved bortre stolpe. Sagene resignerte, og kort tid etter kom Adrian seg fri på høyrekanten, la ut 45 grader til Mathis, som plasserte ballen utagbart for keeper.

Jeg er veldig imponert over måten gutta våre kom seg inn i kampen på etter baklengsmålet. Utvisningen på Sagene-spilleren preget naturligvis kampen, men gutta skal ha all ære av det de gjorde idag. Vi kom til mange sjanser ved siden av scoringene: Ridwan fikk muligheten, men keeper var raskt på plass med en flott redning. I tillegg var Sigmund frempå flere ganger, og var uegoistisk og la inn istedenfor å skyte, og da ble det bare nesten. Scoringene kommer snart, og neste gang er det bare å knalle til med venstreslegga:) I tillegg til skarpe angrepsspillere, jobbet midtbanen som galeislaver kampen igjennom. Forsvaret var solid, og bakerst var Tinius sikkerheten selv. Grattis med årets første seier i 2. divisjon:)

Håkon

Legg igjen en kommentar