G16-2: Bortetap mot Lyn

Lag 2 møtte Lyn på Kringsjå kunstgress tirsdag kveld. Før kampen hadde vi snakket om at det var viktig å komme godt igang, ikke slippe inn mål (ihvertfall ikke på begynnelsen av kampen), og komme tett opp i Lyn-spillerne fra 25 meter og inn mot eget mål. Det fungerte dessverre ikke etter planen.

Lyn hadde noen meget tekniske, raske og sterke spillere i de to fremste leddene, og de skapte tidlig problemer for oss. Allerede etter 6 minutter scoret de, og la på til 2-0 etter et kvarter. Vi hang ikke helt med, men på et angrep var Jakob P sist på ballen, scoret, og vi hadde kontakt igjen. Deretter foretok vi noen endringer, og det ga umiddelbart resultater. Midtbanen trøkket til fremover, og ga god støtte til angrepet, der særlig Adrian var aggressiv, og skapte store problemer for Lyn-forsvaret, samt deres keeper. Etter en halvtimes spill kom Sigmund på skuddhold, og han knallet ballen i mål fra 18 meter. Herlig! Nå styrte vi kampen, og hadde både stangskudd og scoring som var hårfint offside. Lyn ble usikre av vårt knallharde press, og vi gikk til pause med en god følelse.

Lyn hadde tydeligvis gjort noen grep, for de tok umiddelbart kommandoen, og scoret to mål på de 10 første minuttene av 2. omgang. Litt senere fikk vi indirekte frispark på 14 meter, og Åsmund avsluttet ved å score på en knallhard mark-kryper. Dessverre klarte vi ikke å følge opp, og Lyn gikk opp til 5-3 og 6-3. Rett før slutt fikk imidlertid Lukas stjernetreff på hel volley fra langt hold, og ballen dalte ned i krysset. Kandidat til årets mål!!

Denne kampen viser at vi på vårt beste kan slå de fleste i 2. divisjon, men at vi dessverre ikke klarte å holde det nødvendige nivået kampen igjennom, og da blir det tap. Usedvanlig mange feilpasninger, samt dribleserier der vi mister ballen, var noe av årsaken til at det ikke gikk veien igår. Noen spillere var et stykke unna sin vanlige form, og orket heller ikke å jobbe så hardt som vi må i slike kamper. Dette skal vi rette opp på treninger resten av uka, så møt opp:)

Håkon

Legg igjen en kommentar