G16-1: Snipp snapp snute..

(Foto: Ole Christian Eklund)

Askim-NIF 9-2 (3-1)

Nesodden gikk på en stjernesmell da de gjestet Askim i andre runde av Telenor Cup og måtte se seg tilbake etter ballen ni ganger i løpet av kampen. Dermed er NM-eventyret over for guttene for denne gang.

Hjemmelaget var fysisk overlegent NIF og med god hjelp fra dommertrioen hadde ikke våre gutter en sjanse. Tidlig i første omgang scorer Askim sitt første mål. Kanskje litt for enkelt. Nesodden får så straffe på hands, men Per Oscar Eklund brenner i tverrliggeren. To minutter senere slår han tilbake og kan lobbe ballen over Askims målvakt og utligner til 1-1. NIF prøvde å gå til pause med uavgjort, men med så fysisk sterk motstand ble Nesodden akterutseilt til pause. Askim reduserte med to nye mål før dommeren blåste.

Simen Mathisen forsøkte å formane til laginnsats. Poengterte at det like godt kunne vært verre eller bedre. Vi hadde tross alt flere gode sjanser som burde gitt uttelling. Mathisen gjør spillerbytter. Marcus Færevik mot Emil Lindseth og Henrik Lundquist mot Sjur Sæbjørnsen.

_OCE8674Ali Rashid er nok den på laget som kan måle seg med Askim fysisk. Men den jobben blir for tung alene.

Andre omgang starter med tre kjappe Askimmål og Nesodden skjønte at slaget var tapt. Det sto 6-1. Men NIF slår tilbake med en redusering til 6-2 ved Marcus Færevik som får en assist fra Per Oscar Eklund. Dette var desverre ikke nok for Nesodden klarte aldri å komme skikkelig inn i kampen og måtte se Askim øke ledelsen med tre nye mål før slutt. Eventyret ble kort, men gutta vil nå gå inn for å gjøre det best mulig i serien.

Simen Mathisen hadde følgende å si etter kampen. – Alle på Nesodden hadde en dårlig dag samtidig. Hva som var grunnen til dette vet jeg ikke, men jeg skal gjøre det jeg kan for at vi blir enda bedre på treningsfeltet  fremover. Det er der vi utvikler oss. Alt annet er bonus.

 

Legg igjen en kommentar