Nok et tap for Nesodden 2

Marcus Walfridssons gutter fikk det tøft på eget kunstgress.

Mandag ettermiddag kom Oslo City på besøk til Berger KGB. Det flerkulturelle laget fra Frogner viste at de hadde gode ferdigheter med ballen, og én scoring i hver omgang var nok til å senke Nesodden 2.

Det var et blandet Nesodden-lag med et par rutinerte spillere, men med et flertall av yngre, fremadstormende gutter.

Dårlig start

Kampen åpnet  på verst tenkelig vis for hjemmelaget. Oslo City fikk føre ball upresset, og når forsvaret ikke falt av fikk bortelagets spiss en enkel jobb med å stikke i bakrom. Alene med keeper gjorde han ingen feil, og la ballen iskaldt ned i det lengste hjørnet.

Etter dette tok Nesodden over det meste av banespillet i første omgang, men Oslo City holdt unna, og hjemmelaget klarte ikke spille seg til de største sjansene. Tidvis kom Oslo City på farlige visitter på Nesoddens halvdel, uten at dette resulterte i scoringer.

Det var i det hele tatt lite å rapportere om fra den første omgangen. Det haglet ikke akkurat med målsjanser, og banespillet foregikk for det meste midt på banen.

Bortedominans

I andre omgang tok bortelaget over mye av banespillet. Nesodden slet med å løpe i stykker det pasningsterke bortelaget, og det meste av spillet foregikk på hjemmelagets halvdel innledningsvis.

Et kvarter ut i andre omgang lå ballen i nettet for andre gang i kampen. Oslo City kom seg rundt på høyrekanten og fikk slått innlegg. Etter litt klabb og babb fikk bortelaget avsluttet mot mål, og selv om lagets unge keeperdebutant – Simen Andreas Godlien – nesten klarte å forhindre scoring, måtte de hvitkledde skuffet innse at bortelaget økte ledelsen til 2-0.

Oslo City fortsatte å styre kampen, mens hjemmelaget for det meste satset på kontringer. Utover i omgangen ble gjennomsnittsalderen senket ytterligere, da Mats Arntzen, Dino Palos og Oscar Halvorsen erstattet henholdsvis Erlend Lindholt, Andreas Flakstad Lenvei og Walat Koger.

De siste ti minuttene begynte hjemmelaget å ta mer tak i kampen, men klarte ikke å spille seg til ordentlig store målsjanser. Dermed endte det 0-2 på Berger KGB, og Nesoddens rekrutter ligger dermed under nedrykksstreken i øyeblikket. På fredag tar 3.-divisjonslaget turen til Sarpsborg, mens neste hjemmekamp er om én uke – da kommer Bøler på besøk til kunstgresset på Berger.

 

Nesodden 2 – Oslo City 0-2 (0-1)

Startelleveren: Simen Andreas Godlien – Jakob Bjøndal, Glenn Gulsett, Sindre Storhaug, Stian Boretti – Andreas Flakstad Lenvei, Lars Neerbye Eriksen, Erlend Lindholt, Walat Koger – Arilas Berg Ould-Saada, Matias Skindlo

Benyttede reserver: Mats Arntzen, Dino Palos, Oscar Halvorsen

Legg igjen en kommentar