G-19-1: Fem på rad for juniorgutta

Nesoddens unggutter leverte nok en målrik forestilling da de gjestet Ready torsdag kveld.

Torsdag kveld møtte Nesoddens juniorlag Ready på Voksen kunstgress til den femte serierunden i G19 2. divisjon avdeling 1. En strålende førsteomgang fra Bjørnar Hansens gutter førte til at de tilreisende ledet hele 5-0 da dommeren blåste til pause. Etter hvilen roet tempoet seg betydelig, og Nesodden seilet inn til en komfortabel 6-2-seier – lagets femte strake denne sesongen.

Underholdende førsteomgang

Etter en periode med stillingskrig innledningsvis, var det Nesodden som tok ledelsen da midtstopperdebutant Øyvind fant Jørund Fjellstad i bakrom. Midtbanespilleren gjorde ingen feil alene med keeper, og satte med det sitt andre seriemål for sesongen.

Kampens andre mål kom få minutter senere da returen på et frispark fra Mats Arntzen kontant ble satt i mål av en våken Øyvind Krogstad. Gjestene fra halvøya la raskt på til 3-0 da Dino Palos kom rundt på venstrekanten. Etter godt forarbeid, slo den tekniske vingen hardt inn foran mål, der en uheldig Ready-spiller måtte se ballen gå via benet sitt og inn i eget mål.

Nesodden ga seg ikke og fortsatte storspillet. Arilas Ould-Saada kom seg fri på tjue meter, men traff bare stolpen med sitt velplasserte skudd langs bakken. Heldigvis dukket – nok en gang – måltyven Øyvind Krogstad opp og sørget for bortelagets fjerde scoring for kvelden.

De hvitkledde gjestene avsluttet førsteomgangens målfest med scoring nummer fem. Ould-Saada kom seg igjen fri i mellomrommet, men valgte denne gangen å finne Ali på løp i bakrom. Den unge angriperen valgte å slå hardt inn foran mål. Ballen gikk via en Ready-spiller og inn i mål, og lagene gikk til pause på stillingen 5-0.

Seilet inn til seier

Kampens andre omgang ble ikke like underholdende som den første, men startet allikevel godt for Nesodden. Drøye ti minutter ut i omgangen, økte Joakim Lien Nesoddens ledelse til 6-0 med en god utsideavslutning i lengste hjørne.

Hjemmelaget reddet litt av æren med to trøstescoringer, men det var aldri tvil om hvem som kom til å stikke av med poengene. Andreomgangen ble dessverre preget av fraværet av flomlys på banen, noe som førte til lavere balltempo og høy frustrasjon blant de tjueto aktørene på kunstgresset.

Nesoddens juniorlag har nå vunnet samtlige av sine fem seriekamper denne sesongen og står med hele 36-7 i målforskjell. Neste torsdag tar de imot Ski 2 på Berger kunstgress.

Ready G19 – Nesodden G19 2-6 (0-5)

Startelleveren: Tinius – Oscar Halvorsen, Øyvind N, Mathias Johnsen, Kristian Bøhlerengen – Lukas Dunne, Jørund Fjellstad, Mats Arntzen, Dino Palos – Øyvind Krogstad, Arilas Berg Ould-Saada

Benyttede reserver: Ali, Henrik, Håvard Brosstad, Joakim Lien

Mål:

0-1 Jørund Fjellstad (Øyvind N)

0-2 Øyvind Krogstad (Mats Arntzen)

0-3 Selvmål (Dino Palos)

0-4 Øyvind Krogstad (Arilas Berg Ould-Saada)

0-5 Selvmål (Ali)

0-6 Joakim Lien

1-6

2-6

Legg igjen en kommentar