G14-2 – Klemetsrud: 5-4

G14-2 møtte 15 mai Klemetsrud på Jaerbanen. Etter noen gode treningskamper før seriestart så kom vi ikke spesielt godt i gang med serien. Tap for Oppegård og Bjørndal i de to første kampene som et resultat av nokså rufsete spill av oss. Men G14-2 har forsøkt å holde stilen hele veien og kanskje vi aner konturene av noe av det vi har jobbet med. Men fortsatt har vi gode forbedringspotensialer, og jeg synes dere er flinke gutter. Lynraske Shane scoret raskt 2 mål for NIF før Klemetsrud utlignet til 2-2 etter 2 løse tilbakespill. Deretter gikk Klemetsrud opp til 3-2, kanskje litt imot spillets gang. Men så dukket Henning opp og utlignet til 3-3. Jonathan la på til 4-3 med et vakkert skudd i nettaket fra hjøret av 5-meteren. Klemetsrud ga seg ikke, og dermed 4-4. Nå fikk kampen nerve og det ble litt av et lurveleven fra våre supportere 😉  Herlig! Da det gjensto ca 7 minutter fikk NIF frispark på 18 meter. Den sattte Martin vakkert i mål. Dermed ble sluttresultatet 5-4 til NIF. Spillmessig synes jeg vi løfter oss siden forrige kamp og aggresiviteten var noe helt annet i dag. I dag var dere «på» gutter.

Jeg vil takke hospitanter fra G13 og andre G14 lag som har vært med tidligere. Dere har virkelig bidratt gutter. I dag hadde vi Ludvig fra G13-2 i mål. Og Ludvig gjorde sine saker bra. Best husker vi matchredningen som nok mange så i mål. Ludvig ga ikke engang retur på det harde skudde. Veldig bra Ludvig.

Vi gleder oss til neste match og fortsettelsen!

Lars

Legg igjen en kommentar