G16-3: Sterk borteseier mot Heming 3

Onsdag kveld spilte lag 3 borte mot Heming 3. Vi stilte med et revansjelystent lag, og bestemte oss for å presse Heming høyt på banen. Kampen var relativt jevnspilt i begynnelsen av 1. omgang, men Heming var litt tettere på enn oss. Dere hadde noen gjennomløpinger, men disse ble hele tiden avblåst for offside. Etter halvspilt omgang scoret Heming etter et innlegg fra siden, men dere lot dere ikke knekke. På et flott gjennomløp gjorde Jakob P ingen feil alene med keeper, og scoret sikkert. Noen minutter senere slo Heming-keeperen et frispark fra Jakob H-S rett i beina på kaptein Preben, som lirket ballen i mål. Kampen var snudd, og dere gikk til pause med ledelse.

I 2. omgang hadde dere mye av spillet, men Heming var ikke ufarlige. Et kvarter før full tid ble David spilt fri, løp fra midtstopperen, og scoret sikkert. Heming fikk også rødt kort etter at en forsvarer felte Jakob P, som var på vei alene gjennom. Dere halte i land en meget fortjent seier, og hoppet opp til midten av tabellen:)

Spillemessig var vi igjen tilbake på nivået fra treningskampene i vinter. Fine bevegelser, mange flotte kombinasjoner, og hard jobbing. Noen ganger ble det for mange driblinger, samt spill med høy risiko, men Heming klarte heldigvis ikke å utnytte det. Innsatsen i dag var på topp i hele laget, men jeg må berømme Achmed, som stod i mål for første gang. Han leste spillet flott, og var uredd og god i duellene. Hadde også en utrolig redning i 1. omgang som alle så i mål. Ekstra honnør også til Omar, som jobbet som en helt gjennom hele kampen. Sterk i duellene, mange fine vendinger, utsøkte pasninger, og full innsats. Sånn skal det gjøres:)

Laget: Achmed, Gustav, Erlend, Vegard, Jakob H-S, Anders, Ibrahim, Omar, Ridwan, Preben, Christian, Andreas, Jakob P, David, Robin og Håvard
Håkon

Legg igjen en kommentar