Mathias Berge til Nesodden!

Mandag signerte Mathias Berge for Nesodden etter at han valgte å ikke fortsette for Drøbak/Frogn.

– Det som fikk meg til å velge Nesodden var at Håvard Lunde ringte meg etter at jeg hadde sagt at jeg ikke ønsket å fortsette i DFI. Han spurte om jeg hadde lyst til å trene med Nesodden og se hvordan gruppen var. Etter noen treninger hadde jeg fått et veldig positivt inntrykk, og da Håvard og Marcus Walfridson sa at de ønsket å ha meg på laget var valget enkelt, forteller Mathias til nesoddenfotball.no

En verdifull signering
– Jeg stusset da jeg leste i Amta at Mathias angivelig skulle trappe ned, for den Mathias jeg visste om kunne umulig være i en slik modus. Unge Berge er en lovende spiller med god nærteknikk, et godt fotballhode som kan bekle mange roller på laget, forteller hovedtrener Håvard Lunde til nesoddenfotball.no

– Marcus og jeg liker å tilby unge spillere erfaring med andredivisjonsspill, og vi er sikre på at Mathias vil bli en verdifull signering for oss.

Skal overleve andredivisjon
Mathias Berge (født 3. oktober 1993) har tidligere spilt for Sarpsborg 08 og Drøbak/Frogn, og kan bekle posisjonene midtbane og back.
– Mitt mål som spiller for Nesodden er å kunne bidra til at laget får nok poeng til å klare seg i andredivisjon, avslutter unge Berge til nesoddenfotball.no.

Legg igjen en kommentar