Hjemmetap mot Kvik Halden

BERGER STADION (Nesodden – Kvik Halden 0-1): Nesodden tok i mot Kvik Halden, et lag som har gjort det skarpt i NM, men likevel et lag som vant noe ufortjent borte mot DFI tidligere i sesongen. Etter Nesoddens sterke resultat mot DFI borte øynet mange en mulighet for poeng på hjemmebane.

Fram til Kvik Haldens mål var det en kamp som bølget, men etterpå ble det stort sett bortelaget som hadde kampen, utenom noen anledninger hvor Nesodden var farlig frampå, spesielt i andreomgang. Til tross for at Kvik Halden skjøt mer, var det likevel ikke de store mulighetene laget hadde utenom scoringen.

Det ble likevel en dag hvor Nesodden like gjerne kunne utliknet til 1-1, eller risikert å tape med et par mål til, men vår keeper Kristian holdt oss inne. Dessverre manglet vi millimeterne i angrepene og dermed endte det med et 0-1-tap.

Spennende var det å se nysigneringen Mathias Berge fra start, og keeper Kristian Bjerke ble kåret til kampens beste spiller.

Les også: NIF manglet aggresivitet (amta.no)

Neste hjemmekamp spilles onsdag 29. mai på Berger stadion. Da møter Nesodden Træff i den utsatte kampen. Kampstart kl. 18.00.

Legg igjen en kommentar