NIF2: Tap mot Kråkerøy

Kråkerøy kunstgress (Kråkerøy – Nesodden 2 4-1): Nesoddens unge rekruttlag tapte 4-1 borte mot Kråkerøy mandag ettermiddag. Laget ligger likevel fremdeles over nedrykkstreken i sin 3. divisjonsavdeling.

To lyspunkt i denne kampen: Patrick Granås, som nå har fått et par kamper for A-laget, scoret Nesoddens mål. I tillegg er Tallak Bright-Taylor trolig tilbake etter at han spilte en omgang i kampen mot Kråkerøy. Tallak har vært ute med skade i flere måneder.

Laget fra start:
Marcus Trzebinski, Asfandeyar Khan Ali, Glenn Kjærstad Gulsett, Jo Lindberg Augestad, Walat Koger, Matias Soløy Skindlo, Lars Neerbye Eriksen, Erlend Lindholt, Andreas Flakstad Lenvei, Tallak Jerman Bright-Taylor, Patrick Granås.

Innbyttere:
Asfandeyar Khan Ali inn for Mathias B. Johnsen (46)
Tallak Jerman Bright-Taylor inn for Dino Palos (46)
Walat Koger inn for Joakim Fjørtoft Lien (70)

Legg igjen en kommentar