Tap mot topplaget

OSLO (Vålerenga 2 – Nesodden 5-0): Nesodden regnet med tøff motstand da de møtte Vålerengas rekruttlag innendørs i Vallhall. Vertene stod ubeseiret etter de første kampene og lå på andreplass, kun skilt av plussmål i forhold til Asker.

Det ble en kamp hvor Nesodden aldri nådde helt opp og måtte se seg slått av et meget godt rekruttlag med en mye større tenning enn deres tippeligalag har vist hittil i serien. Det ble dermed en meget god matching for Nesodden og en god trening inn mot hengekampen hjemme mot Træff førstkommende onsdag.

Ellers fikk unggutten Glenn Gulsett (bildet) sin første kamp fra start for A-laget mot Vålerenga 2. Stopperen har fra før et innhop for A-laget i NM-kampen mot Kongsvinger, og en scoring i årets 3. divisjon for Nesoddens rekruttlag.

Vi satser på at det er Nesodden som «træffer» mål hjemme mot Træff førstkommende onsdag!

Kampstatistikk:

Legg igjen en kommentar