G14-1: Heroisk innsats mot Vålerenga!

BERGER STADION (Nesodden – Vålerenga 2-7): Nesodden møtte et meget bra Vålerenga-lag på Berger Stadion, rett etter at A-laget hadde tapt for Træff.

Nesodden-laget har hatt en tøff start på sesongen og møtte gode lag på rekke og rad. I dag møtte laget kanskje et av de beste lagene på G14-nivå i Norge.

Til tross for at Vålerenga ledet 0-4 før Nesodden fikk sin første scoring, kunne vi kimte kvaliteter i laget til Herman Smith og Tommy Strand (bildet øverst i artikkelen). Og de gangene Vålerenga var frampå viste vertene en enorm innsats for å hindre baklengsmål. Uten denne arbeidsmoralen kunne resultatet fort vært verre.

De tapre spillerne fikk faktisk en del rom å boltre seg på når de kom framover på banen, og ved en kjempeinnsats klarte laget å redusere fra 0-4 til 2-4, men Vålerenga var best og vant til slutt 2-7 mot et Nesodden-lag som helt og holdent fortjener mye ros ved flere anledninger i kampen.

Noen bilder fra kampen:

Art15

Art14

Art13

Art12

Art11

Art10

Art9

Art8

Art7

Art6

Art5

Art4

Art3

Art2

Art1_G14

Legg igjen en kommentar