Rett uniformering av dommere på Nesodden

Vi har i vår jobbet for å få til en lik og god oppkledning av våre yngste dommere i klubben. Dette har vi ønsket for å kunne gi alle som har tatt dommerkurset muligheten til å utstyres likt. Det gjør det lettere å gjenkjenne dommeren som kampleder før under og etter kampen.

Vi har nå gleden av å kunne tilby alle våre yngste dommere sort Umbro dommertrøyer med Klubbdommer logo på ryggen. Disse fåes ved henvendelse til utstyrsboden v/Jorunn, eller ved å kontakte dommeransavarlig (se linker under kontakter)

Umbro dommertrøye er ønsket brukt av alle våre klubbdommere til kamper som dømmes , og skal ikke brukes som treningstrøye! De skal behandles som annet utstyr fra klubben og returneres til Berger når man ikke lenger har behov for utstyret. Vi ser frem til de neste kampdagene på Berger, samt neste cuparrangement rett etter ferien!

 

Legg igjen en kommentar