G19-1: Topper tabellen

Nesoddens junior imponerte de frammøtte med fint spill, men vant likevel kun 2-0 mot Bækkelaget torsdag kveld.

Nesodden G19 har fått en kjempestart på sesongen, og før kampen stod ungguttene med syv strake ligaseire av syv mulige, samt avansement mot Hauger i Obos cup.

Mot Abildsø undervurderte oddingene sine motstandere fra Oslo øst, og det tok en omgang før Nesodden viste et spill man kan være bekjent av. Før kampen visste man at Bækkelaget var av et annet kaliber enn Abildsø – derfor lå naturligvis mye av fokuset på å trykke til fra start.

Positive takter

Hjemmelaget åpnet meget positivt. De første tjue minuttene var noe av det beste guttene fra halvøya har vist denne sesongen, men likevel fant ikke ballen veien til nettmaskene. Med mye bevegelse, variasjon mellom korte og lange pasninger samt rask ballbehandling ble de gulkledde gjestene løpende imellom innledningsvis.

Nesodden skapte sjanser på sjanser og hadde for det meste kontroll, men Bækkelaget var heller ikke ufarlige når de kom på overganger.

Mot slutten av første omgang fikk Nesodden endelig hull på byllen. Mats Arntzen fyrte av fra 25 meter og en Bækkelaget-spiller blokkerte med hånda, og dermed ble det dømt frispark.Nesodden stilte opp med to spillere med hver sin godfot, og kanskje var det det som fikk keeper til å stille opp muren slik han gjorde. Seks mann ble plassert i muren, og i tillegg stilte keeper seg midt i mål. Dermed tok Kristian Bøhlerengen fart og plasserte ballen i det åpne keeperhjørnet. 1-0.

Kristian Bøhlerengen gjør seg klar til å sette inn 1-0.

Resultatet stod seg til pause, og i pausen fikk hjemmelaget beskjed om å holde trykket oppe, men samtidig se opp for bortelagets kontringer.

Kontrollerte inn

Nesodden fortsatte å dominere banespillet, og Bækkelaget slet med å komme skikkelig inn i kampen.

Litt ut i den andre omgangen løftet Glenn Gulsett ballen i bakrom mot Arilas Berg Ould-Saada som stakk på et av sine mange bakromsløp. Den fransktalende algirsk-norske spissen – som for øvrig er født i Genève – kriget og slåss seg fram og fikk en tå på ballen. Keeper stoppet skuddet, men ballen spratt til Arntzen som også – sjeldent nok – hadde stukket i bakrom. Midtbanespilleren fikk en enkel jobb med å trille ballen i det åpne buret.

Arilas kriger mot Bækkelaget

Mats Arntzen blir gratulert for sin scoring mot Bækkelaget

Etter dette fikk samtlige av de syv innbytterne sjansen i tur og orden, og snittalderen på Nesoddens elleve mann sank dermed noe. Ungguttene gjorde en solid innsats, og viste at det gror godt også nedover på guttenivå.

Nesodden rodde i land 2-0-seieren, og hjemmelaget var i det hele tatt nærmere 3-0 enn Bækkelaget var redusering. Med seieren topper Nesodden G19 sin 2.-divisjonsavdeling før Heming kommer på besøk neste helg. Guttene fra Slemdal har heller ikke tapt denne sesongen, og har at på til en kamp mindre spilt enn de nåværende ligalederne. Det er dermed duket for et skikkelig toppoppgjør på Berger KGB neste mandag – 10. juni klokken 20:15.

2. div: Nesodden G19 – Bækkelaget G19 2-0 (1-0)

Startelleveren: Mathias Møller – Oscar Halvorsen, Glenn Gulsett, Mathias Johnsen, Kristian Bøhlerengen – Walat Koger, Mats Arntzen, Jørund Fjellstad, Dino Palos – Arilas Berg Ould-Saada, Joakim Fjørtoft Lien

Benyttede reserver: Øyvind Krogstad Johnsen, Håvard Brosstad, Mathias Smith, Gard, Per Oscar, Henrik, Tinius

Mål: 

1-0 Kristian Bøhlerengen
2-0 Mats Arntzen (Arilas Berg Ould-Saada)

Gule kort: Dino Palos, Jørund Fjellstad

Legg igjen en kommentar