Lunde: -Gjerrig, men tannløst!

I går spilte Nesodden hjemme mot Træff, et lag som trengte poeng vel så mye som Nesodden i kampen om å unngå nedrykk. Kampen endte 0-2 favør Træff. Her er trener Håvard Lundes kommentar om kampen:

– Den defensive delen av vårt spill holdt i stor grad mål. De nordvestlandske gjestene kom til veldig få sjanser.

– Fremover derimot var vi for upresise og heller ikke truende nok i våre løp/initiativ. Vi må slippe opp håndbrekken og kjøre på! Tørre mer og stole på at vi, slik vi har vist tidligere i år, har det som skal til på dette nivået.

– Tallak Bright-Taylor viste friske takter i de siste 20 min, mens Thomas fikk en fin debut. Stor respekt for keeper Mathias Møller som rett fra skadeavbrekk 15 min før kampen får beskjed om at han skulle starte. Deilig å oppleve slikt ungdommelig pågangsmot! Mer av det fra dere andre. Heldigvis bare to dager til neste kamp og nye muligheter, forteller hovedtreneren til nesoddenfotball.no

Legg igjen en kommentar