To kamper på rad for Møller

Etter at Kristian Bjerke måtte kaste inn håndkle rett før kampstart mot Træff i forrige serierunde pga skade, ble unge Mathias Møller kastet rett inn i løvenes hule.

Utfordringen tok unggutten på strak arm og debuterte med en meget god kamp mot de grønnkledde 29. mai hvor det var lite han kunne gjøre med de to scoringene bortelaget fikk. I dag måtte Møller nok en gang til pers da Kristian Bjerke fremdeles ikke var kampklar.

– Det er gøy å få tillit fra start av trenerne og et av mine mål er jo å få så spille for A-laget, forteller Mathias Møller til nesoddenfotball.no

Høyere nivå
– Det er helt klart et høyere nivå enn 3. divisjon, og avslutningene er bedre i både teknikk og i kraft og dermed vanskeligere å håndtere. Samtidig er tempo i spillet høyere.

På førstescoringen i dag var det lite Møller kunne ha gjort annerledes, men scoring nummer to velger unggutten å ta på sin kappe, til tross for at det var et hardt og godt plassert skudd.

Et av målene til Mathias var å debutere på A-laget. Nå må unggutten sette seg nye mål.
– Mitt neste mål er en dag å kunne kapre en fast plass på A-laget, men inntil videre backer jeg Kristian og fortsetter å utvikle meg på treningsfeltet og i 3. divisjon.

Legg igjen en kommentar