Keeperdag 9. juni!

Nesodden IF Fotball ønsker å utvikle flere og bedre keepere på Nesodden. I den anledning ønsker vi å invitere trenere/lagledere/foreldre som ønsker det samme til en keeperdag på Berger Stadion der fokuset ligger på sisteskansen.

Vi starter med keepertrener kurs (Keepertrener 1) som er en modul i det nye UEFA C- lisens kurset for barn og ungdsomfotball trenere. Her har vi fokus på hvordan vi kan inspirere barna til å prøve seg som keepere og hvordan vi som barnefotball trenere kan gi enkel veiledning for å utvikle den unge keeperen sammen med laget. Alle som deltar får kursmateriell, diplom og offisiell kompetanse ift kurset.

Etter lunsj blir det observasjon av keepertrening for 13-16 åringene der vi får se ulike forslag på organisering av keeperøkter og øvelser som er mer spesifikke for keeperen ift basisferdigheter. I tillegg kommer A-lags keeper Kristian Bjerke (bildet) med 37 landskamper på aldersbestemte landslag og holder et foredrag om hvordan det kom seg å bli sånn.

Dagen avsluttes med kampobservasjon når Nesodden møter Førde i Oddsenligaen kl 16.00. Vi tar innover oss kampen med fokus på keeperen og hans oppgaver i kamp.

For påmelding send en e-post til akademi@nesoddenfotball.no senest 3.6 med navn, lag/ klubb, kontakt informasjon og eventuelle forbehold ift mat.

Varmt velkommen!

Legg igjen en kommentar