G16-2: Knepent tap mot Lindeberg

Det ble nok et surt ett-målstap, denne gang hjemme mot Lindeberg i kveld. Jeg vet ikke hva som skjer, men den innsatsen og kvaliteten dere viste mot Høybråten & Stovner i forrige runde, så vi ikke mye til idag. Kort oppsummert: Vi mangler stedvis markering av motspiller, og ble overspilt ved flere anledninger. Pasningsspillet vårt var det dårlig kvalitet over. Det samme i forhold til mottak og spilleforståelse. Ingen tvil om at vi trenger å trene mer…Jeg tror ikke vi klarte å spille mer enn maks 5 pasninger før det ble brudd, og fremover på banen var vi lite samspilt.

Det er selvsagt surt når Lindeberg scorer på noe som var ment som en pasning, men som dalte ned i mål istedenfor. Da Carl J utlignet kort tid etterpå var det gode tendenser, men så skar det seg i begynnelsen av 2. omgang, der Lindeberg fikk lett spill og scoret 3 mål på 10 minutter. Sluttspurten deres kom litt for sent, men vi får ta med oss de siste 10 minuttene, og bygge videre på disse. Da viste dere trøkk, tæl og innsats, og da satt også pasningene mye bedre. Mål av Adrian og Carl J ga oss litt håp på slutten, men spurten kom for sent, dessverre. Dermed endte det 3-4.

Laget: Tinius, Vegard, Fredrik, Jakob H-S, Peter, Mathias, Jakob P, Fisnik, Åsmund, Carl Jonathan, Mathis, Peder, Mohammad, Adrian, Sigmund, Lukas

Håkon

Legg igjen en kommentar