G16-1: Knusende seier sender NIF til toppen av tabellen

(Foto: Ole Christian Eklund)

NIF – VIF2 4-1 (1-1)

Nesodden spilte en av sine beste kamper hjemme på KGB da de møtte Vålerenga i ettermiddag. Det var to jevne lag, men NIF-gutta var laget med størst vinnervilje. Det ble en jevn førsteomgang, men etter pausen var det NIF som regjerte matta.

Gjestene åpnet med et tidlig mål og første omgang ble jevnt spilt mellom lagene med ditto muligheter begge veier. Men Nesodden hadde den beste keeperen i Simen Andreas Godlien (Dagens spiller) og Dennis Granås kunne redusere til 1-1 fra sin posisjon som kantspiss. Videre i omgangen skjedde ikke stort og lagene kunne gå til pause med uavgjort.

_OCE0830Dennis Granås klemmer til og setter pauseresultatet til 1-1.

Det skulle bli med ett mål for gutta fra Enga, for da andre omgang startet tok hjemmelaget helt over kampen og hadde full kontroll hele veien ut. Det var flere som utmerket seg på NIF sitt lag, men det er verdt å nevne at debutant Adrian Tiltnes gjorde en meget god kamp. Han bidro også til en av hjemmelagets scoringer. VIF kjempet tappert, men med kun to spillere som kunne true Nesodden ble det for vanskelig for dem. NIF holdt presset høyt og forsøkte å holde høyt tempo og dette tjente gutta godt på. Per Oscar Eklund får en mulighet ute på sekstenmeteren og dundrer ballen i nettet til side for keeper. 2-1.

_OCE0869To-målsscorer Per Oscar Eklund lar seg ikke stoppe av et par VIF-spillere.

Videre i omgangen spilles kampen mest på VIF sin halvdel og de gangene gjestene får en mulighet har NIF-keeper Godlien lukket døra godt igjen. Ingenting slapp igjennom. NIF spillte best og var sterkest. Per Oscar Eklund får en ball på gjennomspill, VIF-keeperen er for langt ute og Eklund drar ballen med seg ut på siden og kan lett legge ballen nok en gang i nettet. 3-1. For VIF var dette punktert. Det virket som luften gikk helt ut av laget og NIF kunne briljere fritt. Mot slutten av kampen ville Philip Rustad melde seg på scoringslisten og treffer klokkerent og sender ballen susende forbi keeper inne i femmeteren. NIF knuser Vålerenga 4-1 og tar tre nye poeng som fører dem opp på første plass på tabellen.

_OCE7753Kampen sett fra en ny vinkel. Philip Rustad setter sluttresultatet til 4-1 og NIF er nå på toppen av tabellen.

 

Legg igjen en kommentar