G13-1: Tapte mot Ski

VG/SKI KUNSTGRESS: ”SKI SLO OSS KNOCK OUT ! VÅKNER VI IGJEN OVER FERIEN ?”

Av Magnar Glimsdal

Ingen fotball kamper vinnes på tidligere resultater, vi var i flyt sonen, vi skulle møte laget vi slo 7-1 (!) i April , dette kunne vel ikke gå galt ? vel det gjorde det… Ski hadde gjort hjemmeleksen sin, de var først på ballen og stresset spillerne våre med høyt press og sikre passinger.

Skal ikke påstå at spillerne trodde dette skulle bli lett match…. De første 5 minuttene var jevn spilte, men så tok Ski mer og mer over, etter 6 min hadde de en kjempe sjanse med Aziz , som spilte sin siste serie kamp for oss, hadde en kjempe redning. Ski fikk flere sjanser og hadde tre cornere før det var gått 7 min !

” VI MÅ TETTERE OPP i SPILLERNE !! ” ropte Tom Rune Etter 12min har Magnus en herlig raid men den siste pasningen inn i feltet var det ingen som rakk., minuttet etter hadde Casper en fin stikk ball til Leo som han nesten rakk, Kasper skapte også en sjanse med det ble nesten..

I stedet er det Ski som skaper flere sjanser, etter at skuddet til Magnus i det 20 min går over, er det Ski som tar ledelsen.

I det 21min slår Ski en lang ball over hele forsvaret vårt og på bakerste stolpe står en Ski spiller og gjør 1-0 !

Vi gir oss ikke helt en fin kombinasjon som som starter med at Kasper legger ballen frem til Vetle som vrir ballen over til Jørgen som får til ett skudd men keeper redder !

I det 26 min feller Max en spiller får gult kort og det påfølgende frispark, setter Ski ballen rett i krysset og så leder Ski 2-0 !

To minutter før pause sender Adrian en lang pasning til Kasper, han finner igjen Vetle ledig , som på elegant vis scorer med en suser, slik at vi går til pause på stillingen 2-1 til Ski. Var nok heldige som ikke lå mer under, men nå har vi alle muligheter..

Dessverre forandret ikke spille seg særlig for vår del i andre omgang, etter kun 4 min for Ski en corner som til slutt går inn slik at stillingen nå er

3-1 til Ski. Nå er det mye spill foran Aziz, Kaptein Fridtjof redder oss med en raskt løp, sammen med resten av forsvaret kjemper ham men Ski kommer til sjanser gang på gang, vi har problemer med å få tak i ballen.

Etter 17 min blir det 4-1 til Ski etter at de har fått altfor lett motstand, 5 minutter senere presser Ski angriperne våre spiller så mye at en av våre forsvarspillere setter ballen i eget mål , Ski går opp til 5-1 !!

Om det i hele tatt var noe luft så er den i hvert fall gått ut av ballongen nå…men v noterer to sjanser for oss på slutten av kampen, Jørgen er på ett fint løp og er på vei igjennom men blir så avblåst for frispark mot oss, uforståelig for oss nøytrale tilskuere, og ett par minutter sener sender Magnus en nydelig pasning til Peder, han spiller til seg en kjempe sjanse, men dessverre går ballen utenfor.

Dermed ebber kampen ut og vi får en solid trøkk i trynet, men bruker vi sommeren fornuftig så skal vi reise oss igjen som Fugl Føniks..

Jeg kan ikke noe for det, men jeg gleder meg til høst sesongen, for det kommer helt sikkert til å bli mye fine kamper.

Men da må vi klare oss uten Aziz, som flytter over ferien, en stor TAKK til Aziz som har hatt en mengde gode redninger i banen i år !!

Legg igjen en kommentar