G16-1: Gikk ut med fullt trøkk. Regn var ingen hindring.

(Foto: Ole Christian Eklund)

NIF-Bærums Verk 4-2 (2-2)

Nesodden valgte en ny taktikk og gikk ut med fullt trøkk da de møtte Bærums Verk hjemme på KGB for returoppgjør tirsdag kveld. Selv ikke en stor bøtte regn stoppet gutta. Det ble en komfortabel seier og tre nye poeng.

NIF startet kampen med All in og presset høyt på gjestenes side av banen. Laget spillte seg til flere gode muligheter, men det avslutningene ble for svake. Men etter en stund kunne Sjur Sæbjørnsen (G15-1) sørge for ledelse for hjemmelaget med en flott scoring. En god følelse spredte seg i laget og innsatsen fortsatte helt til dommeren sto i veien og ga en retur på en pasning som verket snappet opp og like etter sto det 1-1. Da gikk luften litt ut av hjemmelaget noe som starffet seg med en ny scoring etter noen minutter og det sto 1-2.

_OCE2254Philip Rustad i svevet på en corner.

Laget løftet seg på nytt etter mye formaninger fra kaptein Øyvind Nytrøen og før lagene gikk til pause hadde Ali Rashid lagt ballen i mål og stillingen var 2-2.

Trener Simen Mathisen gjorde noen bytter i pausen og nye friske bein kom på banen i alle ledd. Nesodden var nå overtente og tok kontroll på kampen og dette ga god uttelling.

_OCE2283Dommeren viste muskler i pausen.

Adrian Tiltnes som kom inn for Dennis Granås på topp får den muligheten han trengte og banket ballen i nettet. 3-2. Verket klarte aldri å reise seg etter dette. Til tross for en kraftig regnskyll holder Nesodden Verket på egen banehalvdel og ikke lenge før slutt kan Per Oscar Eklund spikre kisten igjen med 4-2. En fortjent seier til et lag som ikke ville gi seg.

_OCE2268Per Oscar Eklund i et av sine farlige øyeblikk.

Trener Simen Mathisen sier i en veldig kort kommentar: Det burde vært 10-0.

Nesodden G16-1 deler nå tabelltoppen med Asker, men Asker leder på målforskjell. De med 54, vi med 14.

Dagens spiller ble Øyvind Nytrøen

Legg igjen en kommentar